Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Spiegels laten plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: spiegels laten plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: spiegels laten plaatsen

Spiegels laten plaatsen

Ik wil graag twee veiligheidsspiegels (6mm) laten plaatsen en monteren op een bakstenen muur in de garage. De (polyslijpen) spiegels zijn 1270 mm breed en 1950 mm hoog. Spiegellijm en kunststof stelblokjes zijn reeds aanwezig. Gewenste datum plaatsing is woensdag 13 mei na 12.00 uur.

Spiegelwand op maat leveren en plaatsen

Ik ben op zoek naar twee spiegels die ook geplaatst kunnen worden. Breedte 3 meter, hoogte 1,8 meter. Dit is voor onze groepszaal in de sportschool. De sportschool is goed bereikbaar.

Spiegels in de lift leveren en plaatsen

In het appartementencomplex moet een spiegel vervangen worden in de lift. Het betreft een blank verzilverde spiegel die de maten (LxBxD) ongeveer 900 mm, 780 mm, 6 mm moet hebben. Het complex is goed bereikbaar.

Spiegels met veiligheidsfolie erin op maat maken en monteren

In de bedrijfssportruimte op 2 wanden ( 1: 2750 mm x 2300 mm. 2: 4750 mm x 2300 mm) veiligheidsspiegels laten plaatsen. Het liefst niet op de wand gelijmd. De spiegels in zo groot mogelijke delen, niet met te veel naden. Dit is natuurlijk afhankelijk van de doorgangen naar de ruimte. De smalste deur: 2.25 meter x 0.90 meter. Spiegelwand 1 kan qua afmeting ook minder hoog (+mm), daar komt een Dumbell rek voor te staan.

2 badkamerspiegels op maat leveren plaatsen

Wij willen graag 2 standaard spiegels op maat laten maken voor onze 2 badkamers. Ze moeten van te voren professioneel worden ingemeten aangezien het de gehele achterwand boven onze wastafels betreft en ze precies moeten passen. De afmetingen zijn circa 157,5 cm breed en 129,5 cm hoog voor de ouderbadkamer en de afmetingen voor de kinderbadkamer zijn circa 95 bij 79,5 cm.

Spiegels in de lift leveren en plaatsen

Wij krijgen opdracht van onze opdrachtgever om spiegel in lift te vervangen. Deze is beschadigd door vandalisme. De spiegel die vervangen moet worden is 1070 x 1190 mm. Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte om spiegel te vervangen.

Maatwerk spiegels plaatsen

Twee spiegels op maat maken plus inmeten en plaatsen. In badkamer en toilet.

Leveren en plaatsen van spiegels in de lift

Hierbij het verzoek om in open begroting, manuren, materieel en materiaal) een prijsopgaaf te leveren aangaande: - Het leveren en plaatsen ter plaatse in Amsterdam Oud-Zuid, van 7 stuks spiegel in 7 liften - Afmetingen spiegel 0,9 meter breed x 1,1 meter hoog, ongeveer 1 m2, maten in het werk na te meten. - Inclusief bevestigingsmateriaal/ frame Laat me gaarne weten of jullie dit kunnen realiseren en zo ja wanneer ik de prijsopgaaf tegemoet mag zien via de E-mail. Met vriendelijke groet, Woningstichting

Spiegels op maat laten snijden

Ik wil een spiegel van 2 bij 2 meter incl het plaatsen voor in mijn showroom voor bruids- en gelegenheidskleding. Dit zsm.

Maatwerk spiegels leveren en plaatsen

Graag zou ik op maat spiegels willen bestellen voor de 2 toiletten en een grote spiegel voor in de badkamer. De afmetingen zijn als volgt: - badkamer 1.70 hoog bij 82 cm breed; - toilet 170 hoog bij 20 cm breed; - toilet 2.15 lang bij 25 cm breed.