Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Spiegels in de lift leveren en plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: spiegels in de lift leveren en plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: spiegels in de lift leveren en plaatsen

Spiegels in de lift leveren en plaatsen

In het appartementencomplex moet een spiegel vervangen worden in de lift. Het betreft een blank verzilverde spiegel die de maten (LxBxD) ongeveer 900 mm, 780 mm, 6 mm moet hebben. Het complex is goed bereikbaar.

Spiegels in de lift leveren en plaatsen

Wij krijgen opdracht van onze opdrachtgever om spiegel in lift te vervangen. Deze is beschadigd door vandalisme. De spiegel die vervangen moet worden is 1070 x 1190 mm. Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte om spiegel te vervangen.

Leveren en plaatsen van spiegels in de lift

Hierbij het verzoek om in open begroting, manuren, materieel en materiaal) een prijsopgaaf te leveren aangaande: - Het leveren en plaatsen ter plaatse in Amsterdam Oud-Zuid, van 7 stuks spiegel in 7 liften - Afmetingen spiegel 0,9 meter breed x 1,1 meter hoog, ongeveer 1 m2, maten in het werk na te meten. - Inclusief bevestigingsmateriaal/ frame Laat me gaarne weten of jullie dit kunnen realiseren en zo ja wanneer ik de prijsopgaaf tegemoet mag zien via de E-mail. Met vriendelijke groet, Woningstichting