Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Spiegel op maat laten maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: spiegel op maat laten maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: spiegel op maat laten maken

Spiegels op maat laten maken en monteren

Ik wil graag 2 offertes voor 2 afzonderlijke klussen. 1e klus: het op maat maken en monteren van een spiegel op een deur van een linnenkast. Maten 200cm x 80cm 2e klus: het op maat maken en monteren van drie spiegels tussen het aanrecht en de keukenkastjes. Maten 90 x 37,6 cm 89,5 x 39 cm 88,7 x 37,1 cm

Spiegel op maat laten maken

Wij hebben een spiegel in de fitness staan die kapot is. Afmetingen van de kapotte spiegel zijn 1,85 meter lang en 1,25 meter breed. De scpiegel is aan de wand gemonteerd in een soort houten frame. De spiegel is redelijk makkelijk te demonteren en monteren. Klant hoopt, vanwege het zakelijke gebruik, dat er snel een nieuwe spiegel geleverd en gemonteerd kan worden.

Spiegel op maat leveren en plaatsen

Ik wil tegen een met femacell beplate wand op MS 75 profielen een spiegel laten plakken. De wand is geschilderd met Sikkens muurverf. Gewenste afmeting spiegel is 600x1650. Leveren en monteren. werkplek bevindt zich op de eerste verdieping en is goed bereikbaar. Afvoer afval door klant. meerprijs voor facetten graag erbij doen. Werkplek is goed bereikbaar.

Spiegel op maat laten snijden

Ik wil graag een spiegel voor in de badkamer van 615 mm breed en 965 mm hoog.

Spiegels op maat laten snijden

Op de overloop hebben wij een driehoek onder het schuine van het dak. Dit is een vlakke wand in de vorm van een driehoek, alleen een draagbalk onderbreekt de schuine zijde van deze driehoek. Graag zouden wij deze 'drie hoek' willen beplakken met spiegel(s). Het hoeft niet 1 grote spiegel te zijn Drie banen met spiegels naast elkaar zou geen probleem zijn. Zie bijgevoegde foto om een indruk te krijgen. De onderzijde is 180 cm en de rechter staande zijden is 240 cm (de linker zijde loopt dus schuin).

Spiegel op maat laten maken

Ik ben op zoek naar een spiegel van 5 bij 2.40 meter voor een theaterzaal. Kunnen jullie mij informatie verstrekken wat dat kost en eventueel plaatsen van de spiegel.

Spiegels op maat laten snijden

Op de zolder overloop (in een rustige hoek) willen we de illusie van een 'doorkijk' creëren door middel van spiegels (die we op de muur willen plakken). De plek is onder het schuine dak, en heeft dus een drie-hoekige vorm. De driehoek is ongeveer 180 cm van links naar rechts over de grond, dan ongeveer 180 cm hoog aan de rechterkant, links loopt het schuin onder het dak. De muur is vlak en alleen de schuine kant van de driehoek wordt onderbroken door maar 1 dragende dakbalk, de liggende zijde en de staande zijde zijn recht zonder onderbrekingen. De spiegels kunnen op de grond rusten. Drie banen met spiegel van elk ongeveer 60 cm is geen bezwaar. De spiegels hoeven niet te voldoen aan extra veiligheidsvoorschriften, normale kwaliteit is goed genoeg. Geen kleuring of ontspiegeling. De spiegels moeten als geheel de driehoek netjes opvullen, geen afwerklatten of kieren. Met vragen kun je mij bellen.

Spiegel op maat laten maken en monteren

Graag wil ik een spiegel zonder rand, maar wel geslepen (geen facet) in de maat van 2 meter bij 80 cm. Deze spiegel wil ik graag laten monteren. Niet met lijm maar door een ' ophangsysteem' met haken. Je mag die haakjes zien aan de zijkant.

Spiegel op maat leveren en plaatsen

Ik wil graag een offerte voor een spiegel met een afmeting van ongeveer 170 x 120 voor mijn badkamer, inclusief inmeten exacte maten, levering en plaatsing (bevestiging aan de muur).

Spiegels met veiligheidsfolie erin op maat maken

Ik wil graag weten hoeveel dit zou kosten: 2x een spiegel 71 x 165 cm. En 2x een spiegel 77.5 x 165 cm. Totaal 4 stuks, alle 6 mm dik. De zijkanten moeten glad zijn,en er moet veiligheidsfolie in de spiegel aangebracht zijn. Uiteraard met bezorgkosten. Ik hoor graag van u per mail wat de kosten zouden zijn.