Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een ruitje in de voordeur vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een ruitje in de voordeur vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een ruitje in de voordeur vervangen

Een ruitje in de voordeur vervangen

1 van de 6 ruitjes in mijn voordeur dient vervangen te worden. De kleur is brons en de afmetingen 14x26 cm. In het glas zitten decoratieve streepjes.

Klein ruitje plaatsen in de voordeur

Het ruitje in mijn voordeur is kapot en heb ik verwijderd. Ik wil er een nieuw ruitje in laten zetten. De glaslatten zijn nog intact. Het gaat om gefigureerd glas van ongeveer 33,6 x 48,4 cm. Ik heb dit provisorisch gedicht maar wil er graag met enige spoed een ruitje in laten zetten.

Glas in voordeur vervangen

Een klein ruitje van de voordeur is kapot. Die wil ik graag laten vervangen. Gewoon enkel glas, wel ondoorzichtig glas. Maten 6.6 cm breedte en 15.6 cm lengte. Wat is de prijs daarvan inclusief plaatsen?

Isolatieruitjes in de voordeur plaatsen

Wij willen in onze voordeur 4 isolatieruitjes van blank glas laten plaatsen. Het bovenste ruitje heeft een toogmodel. We laten de ruitjes hier graag even inmeten en ontvangen daarna uw offerte.

Glas vervangen door dubbel HR++ glas

Ik wil het ruitje boven de voordeur ( +- 40 x 100 centimeter) laten vervangen voor dubbelglas hr ++

Kapot ruitje in de voordeur vervangen

Ruitje in deur is kapot. Er zit Guss antiek geel in.

Ruitjes in de voordeur laten plaatsen

Ik wil graag ruitjes in mijn voordeur laten plaatsen (3 kleine ruitjes) en de ruitjes van het zijlicht vervangen. Boven mijn kamerdeur wil ik graag een ruitje laten plaatsen.

Glas-in-lood reparatie

Boven de voordeur zit prachtig glas-in-lood, waaruit 1 ruitje mist. Graag willen we dit laten vervangen. Zie ook de foto. Nieuw raampje leveren en plaatsen. Het is ongeveer 10 bij 15 cm.

Ruitje in de deur vervangen

Ruitje in de deur vervangen. Het is een ruitje in de voordeur wat is gebroken. Afmeting ongeveer 80 bij 15 cm. Leveren en plaatsen van een nieuw ruitje.

Glaszetten in voordeur waar voorheen een ...

Glaszetten in voordeur waar voorheen een ruitje zat + glaslatten. ca 20x50cm Raam boven voordeur vervangen door dubbel glas. ca 70x60cm