Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Klein ruitje plaatsen in de voordeur? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: klein ruitje plaatsen in de voordeur. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: klein ruitje plaatsen in de voordeur

Dubbel glas plaatsen

In de achterdeur, keukendeur, en in het ruitje naast de deur zit nu enkel glas. Ik wil daar graag dubbel glas voor in de plaats. Raam in deur 61x1.8. raampje naast deur 70 x50. De reden hiervoor is dat de koude te makkelijk binnenkomt dus dat wil ik op deze manier geïsoleerd hebben.

Klein ruitje plaatsen in de voordeur

Het ruitje in mijn voordeur is kapot en heb ik verwijderd. Ik wil er een nieuw ruitje in laten zetten. De glaslatten zijn nog intact. Het gaat om gefigureerd glas van ongeveer 33,6 x 48,4 cm. Ik heb dit provisorisch gedicht maar wil er graag met enige spoed een ruitje in laten zetten.

Glas vervangen door glaspaneel met opening voor de kat

Ik heb een klein raam waar nu een isolatieruitje in zit van 18 x 28 cm. De buitenste ruit is kapot. Ik wil het hele ruitje er uit laten halen en er een paneeltje in laten plaatsen. In dat paneel moet een cirkel van ongeveer 16 cm worden gemaakt als opening, zodat mijn kat erdoor naar binnen kan. Ik breng het raampje naar de werkplaats, er hoeft geen vakman voor op locatie te verschijnen.

Ruit plaatsen en ventilatieroosters vervangen

Ik wil graag eenvoudig glas boven de WC deur laten plaatsen. Gewoon doorzichtig glas. Er zit nu plastic ruitje in. Met de verhuizing is er een barst in gekomen. De afmeting is ongeveer 80 x 35 cm. Tevens wil ik de ventilatieroosters in de slaapkamers laten vervangen. Het gaat om drie stuks.

Ruitje met ventilator plaatsen

In een kelderraam van 40 x 55 cm wil ik graag een enkelglas ruit met een ventilator met vochtsensor gemonteerd hebben. Ik wil graag uw prijsindicatie ontvangen.

Kattenluik in dubbel glas plaatsen

Ik wil een kattenluik met chip in een glasdeur laten plaatsen. Deze glasdeur is voorzien van zogenaamde ruitjes, waardoor de maximale afmeting van het ruitje 28 centimeter is.

Glas in voordeur vervangen

Een klein ruitje van de voordeur is kapot. Die wil ik graag laten vervangen. Gewoon enkel glas, wel ondoorzichtig glas. Maten 6.6 cm breedte en 15.6 cm lengte. Wat is de prijs daarvan inclusief plaatsen?

Isolatieruitjes in de voordeur plaatsen

Wij willen in onze voordeur 4 isolatieruitjes van blank glas laten plaatsen. Het bovenste ruitje heeft een toogmodel. We laten de ruitjes hier graag even inmeten en ontvangen daarna uw offerte.

Glas-in-lood ruiten opknappen en kozijn met glas-in-lood maken

In de voorgevel zit momenteel een geschilderd plaklood ruitje, welke rechtstreeks in de muur gemetseld zit. Wij willen hierin graag een kozijn laten plaatsen en de ruit dient te worden vervangen. Zie bijgevoegde afbeeldingen. De kozijn maten gemeten in-de-dag zijn: 88 cm breed, zijkanten 37 cm hoog, hoogste middenpunt 47 cm. Materiaal mag hardhout of kunststof, dit hangt van de offerteprijs af. De ruit dient te worden vervangen volgens het reeds aanwezige ontwerp en als glas-in-lood ruit in het nieuwe kozijn te komen. Hiervoor plaatsen wij een aparte opdracht, maar als u beide opdrachten aan kunt nemen of ons kunt verwijzen naar een glas-in-lood restaurateur, dan horen wij graag van u. Daarnaast hebben wij 2 originele glas-in-lood panelen (uit 1941) en deze dienen gerestaureerd te worden en dusdanig verstevigd dat zij in een openslaande deur kunnen worden geplaatst. Origineel zaten zij in schuifpanelen. Wij willen ze graag opnieuw in het huis plaatsen, maar dan in openslaande deuren. Graag willen wij de panelen in zo'n origineel mogelijke staat houden. Mocht u de objecten eerst willen komen bekijken alvorens u offerte op kunt maken, dan bent u van harte welkom. Wel graag vooraf even bellen zodat wij ervoor kunnen zorgen dat er iemand aanwezig is op ons adres. Er is geen haast bij.

Ruitje plaatsen boven toiletdeur

Boven het deurkozijn van het toilet moet een ruit worden geplaatst van 46 x 71 cm. Het kan gewoon enkel glas zijn. Het glas moet in de sponning van het kozijntje worden gezet. Ik ontvang graag een offerte.