Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Ruiten polijsten van een serre na slijpschade? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: ruiten polijsten van een serre na slijpschade. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: ruiten polijsten van een serre na slijpschade

Ruiten polijsten van een serre na slijpschade

Ik heb van mijn balkon een serre laten maken. Daarbij zijn ruiten geplaatst en is de oude balustrade weg geslepen. Daarbij zijn de ruiten niet afgedekt en zijn heel veel kleine pitten ontstaan in de ruiten door hete metaaldeeltjes. Ik wil de ruiten laten polijsten als dat mogelijk is. Het gaat om een ruit van 120 x 210 cm en om 2 ruiten van 80 x 140 cm op de 1e verdieping. Ik laat de klus hier graag bekijken en ontvang daarbij uw advies en een prijsopgave.

Glas polijsten in een schuifpui

Kunt u mij een prijsindicatie sturen voor het polijsten van 2 ruiten? Deze zijn verweerd, waarschijnlijk door inwerken van zuur uit het beton. Afmetingen: 170 x 220 (2x).

Ruiten laten polijsten

Wij hebben kringetjes in de ruiten, nadat onze woning is gestraald en gevoegd en geïmpregneerd dit is 2 jaar geleden gedaan ,als de zon erop schijnt zie je het zeer goed (Ergernis)

Ruiten van een woning laten polijsten

Op onze ruiten aan de voorkant van ons huis zitten nogal veel strepen van ingebrande kalk, afkomstig uit de cementvoegen. Wij hebben de ruiten enkele jaren geleden laten polijsten en ze waren weer mooi. Dat willen we nu weer laten doen. Graag ontvangen wij een offerte.

Glas polijsten

8 ruiten van ongeveer 190 bij 90 cm ontdoen van kalkstrepen en kleine krasjes. Zijn 3 schuifpuien en 5 vaste ruiten met dubbel glas op een overdekt balkon.

Ruiten polijsten

Wat kost het om twee ramen te polijsten van 62x 160 cm.

Schuifpui polijsten

Polijsten van buitenzijde en binnenzijde schuifpui. Afmetingen ruiten 191 cm x 112 cm (2x).

Ruiten polijsten

Wat kost het mij om 1 raam te laten polijsten. Er zitten een paar krassen in.

Krassen uit ramen polijsten

Krassen polijsten in 2 ruiten

Ruiten polijsten

4 ruiten polijsten; 2 van 200 cm bij 70 cm en 2 van 60 bij 70 cm. Ruiten zijn enkel glas met krasjes en kalk, het zijn ruiten van een aquarium.