Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Ruit in schuifpui vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: ruit in schuifpui vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: ruit in schuifpui vervangen

Ruit in schuifpui vervangen

De ruit in het vaste deel van de schuifpui (naar de tuin) is van dubbelglas en is aan de buitenzijde gebarsten. De afmetingen van de ruit zijn ongeveer 117 x 171 cm. De schuifpui zelf is van hout, woning uit jaren '80. Wat zijn ongeveer de kosten voor de vervanging?

Dubbele beglazing met kattenluiksparing plaatsen

Graag zou ik een vrijblijvende en complete prijsaanbieding ontvangen voor het inmeten, leveren en vervangen van de ruit in het schuivende deel van de metalen schuifpui. Voor details zie bijlage.

Lekkende thermopane ruiten vervangen

In de schuifpui van mijn recreatiewoning zitten twee thermophane ruiten die lek zijn. Deze ruiten moeten vervangen worden. Iedere ruit is 163 x 122 centimeter groot.

Lekke dubbelglas ruit in de schuifpui vervangen

Wij willen de lek geslagen dubbele ruit vervangen in de schuifpui. De maat is ongeveer 183 x 168 cm. Het is de ruit van het schuivende gedeelte.

Dubbelglas van de schuifpui vervangen

Het betreft een vervanging van een ruit in een aluminium schuifpui in het vaste element. De breedte is 1.82 meter en de hoogte 2.08 meter. De voorkeur gaat uit naar HR++. Het bouwjaar van de woning is 1996.

Ruit in schuifpui vervangen

De ruit in het vaste deel van de schuifpui is van dubbelglas en is lek. Deze willen wij laten vervangen door HR++ ruit als dit mogelijk is. De afmetingen van de ruit zijn 155 bij 190 cm. Mocht er extra informatie nodig zijn, dan verneem ik dat graag. in de andere delen zit nu dubbel glas.

Lekke isolatieruit in een schuifpui vervangen

Ik wil voor mijn moeder een offerte aanvragen voor de vervanging van een lekke isolatieruit in haar schuifpui. Het gaat om een ruit van ongeveer 200 x 230 cm. De ruit moet even goed worden ingemeten. De oude ruit moet worden afgevoerd. We ontvangen hiervoor graag een offerte.

Lekke isolatieruit vervangen in een schuifpui

Wij hebben op de begane grond van onze woning een schuifpui waarvan de isolatieruit in het vaste deel lek is. Het gaat om een ruit van ongeveer 132 cm breed en 176 cm hoog. Ik laat dit graag nog even precies opmeten en ontvang daarna een offerte voor de vervanging.

Dubbel glas in de schuifpui vervangen

Ik wil het dubbel glas in een aluminium schuifpui laten vervangen omdat aan de binnenkant de ruit een scheur heeft. De maat in de binnenkant van de sponning is 110 cm x 181 cm. Ik zoek een zo goedkoop mogelijke oplossing voor dit huurhuis.

kras in ruit herstellen

In onze schuifpui zit een kras van ongeveer 20 cm. De kras is vrij oppervlakkig. Deze willen wij uiteraard hersteld hebben, omdat de kras in het zicht zit. Graag ontvangen wij een offerte.