Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Ruit in achterdeur vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: ruit in achterdeur vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: ruit in achterdeur vervangen

Ruit in achterdeur vervangen

In de achterdeur zit glas, en hier zit allemaal vocht tussen dus je kunt bijna niet meer naar buiten kijken, het glas moet vervangen worden.

Diepe krassen uit ramen polijsten

Bij 2 achterruiten heeft de hond van de voormalige bewoners krassen in de ruit achter gelaten. Graag zien we een offerte tegemoet om deze ramen te polijsten. Afmeting 90*210 cm en 80*160 cm (achterdeur en wandhoog glas

Ruit plaatsen in de achterdeur

Het betreft een offerte aanvraag om het doorzichtige dubbelglas in mijn achterdeur te laten vervangen voor mat glas. De rede hiervoor is dat er te vaak vogeltjes tegen het glas aanvliegen en dit hopelijk voorkomen kan worden door het plaatsen van mat glas. De deur is van kunststof / aluminium en de glasmaat is ongeveer 65 x 140 centimeter.

Isolatieruitje vervangen en glas polijsten

Wij hebben een klein isolatieruitje in onze achterdeur dat lek is en vervangen moet worden. Verder zit er aan de buitenzijde van ons woonkamerraam een grote kras op een ruit, die we graag willen laten polijsten.

Enkel glas zetten in de achterdeur

Bij de achterdeur is het glas kapot. Ik wil er een nieuwe ruit in hebben. Enkel glas. De afmeting van het glas is hoog± 99 cm en breed± 64,5 cm.

Isolatieruit met kattenluik vernieuwen

Ik heb naast mijn achterdeur een isolatieruit waarin een kattenluik is geplaatst. De buitenruit van de isolatieruit is kapot gegaan en daarom wil ik graag een nieuwe ruit met opening voor het kattenluik laten plaatsen. Het gaat om een ruit van ongeveer 210 x 55 cm. Ik laat de ruit hier graag even inmeten en ontvang daarna een offerte voor de verzekering.

Dubbelglas in achterdeur plaatsen

Ik wil het enkele glas in de achterdeur laten vervangen door dubbelglas. De deur moet nog worden aangepast voor dubbel glas. De ruit is ongeveer 55cm breed en 104.5 cm breed tot de afdek latjes.

Ruit in de achterdeur vervangen

In de ruit van de achterdeur zit nu enkel glas met een afmeting van 67 bij 110 cm. In dit glas zit een scheur die er spontaan in gekomen is. Ik wil graag weten wat het me kost om dit te laten maken, zowel in enkel glas als dubbelglas en HR++ dubbelglas. Advies hierin is welkom, ook wat er eventueel nog allemaal bij komt kijken. En op welke termijn dit kan gebeuren.

Achterdeur ruit vervangen

Onze ruit van de achterdeur is kapot en moet vervangen worden voor de verhuurder (huis wordt opgeleverd). Afmetingen zijn L+B 122 x 60 cm, dubbelglas. Het betreft het leveren en het plaatsen van het dubbelglas.

1 ruit 1,50 bij 1,50 en 1 ruit 70 bij ...

1 ruit 1,50 bij 1,50 en 1 ruit 70 bij 115 moeten vervangen worden, dubbele beglazing. De grote ruit is in de zijgevel en de kleine ruit is voor de achterdeur. Graag een offerte.