Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Reparatie glazen tafel? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: reparatie glazen tafel. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: reparatie glazen tafel

Glas reparatie van glazen douchewand

Bij het plaatsen is de glaswand van mijn douchewand geknapt. De afmeting is 1860 x 790 en 5 a 6 mm veiligheidsglas. Kunt u dit glas vervangen?

Reparatie glazen tafel

Wij hebben een randloze glazen tafel van 18 mm dik, waar zowel aan de bovenzijde als aan de onderzijde een facet is geslepen. Op de hoek is een stukje afgebroken van 6 cm lang. Wat kost het om over gehele breedte een strook van 6 cm af te slijpen en weer aan beide zijden facet te slijpen?

Lekkage in een glazen serredak herstellen

Serre (uitbouw) lekt licht bij een van de balken aan de binnenkant. Zelf heb ik het idee dat dit wel eens kan komen door de afdichting aan de buitenkant tussen de glasplaten op het dak. Graag wil ik dat iemand hier naar komt kijken om het probleem vast te stellen, zodat we dan een reparatie kunnen laten uitvoeren.

Glazen tafel laten repareren

Van glazen salontafel is klein stukje van rand afgebroken. Graag mogelijkheden tot reparatie.

Glazen salontafel repareren

Wil een offerte voor reparatie van salontafel 100 x 100 met glas 12 mm. Het glas is beschadigd. Er moet een nieuwe glasplaat van 1 x 1 meter geplaatst worden. Het frame is van hout, daar rust de glasplaat op.

Lekkage aan serredak herstellen

Wij hebben een glazen serre die is gebouwd aan onze achtergevel. Momenteel hebben wij via het glazen serredak op 2 plekken lekkage. We vermoeden dat er reparatie nodig is aan de aansluiting van het lood op de gevel of dat er nieuwe kit moet worden aangebracht. We laten dit hier graag onderzoeken en ontvangen een reparatievoorstel met prijsopgave.

Glas reparatie van glazen douchewand

Bij onze klant is een glazendouchewand geplaatst waar een tweetal plekjes/krasjes inzitten.

Glazen tafel reparatie

Ik heb 2 kleine bijzettafels die aan de glasrand beschadigd zijn. Het gaat om het bijwerken van aan iedere tafel een stukje aan de rand van de tafel. Grootte 1cm Kunt u mij een indicatie geven van de kosten?

Ramen laten vervangen of repareren

Vervangen van 2 ramen met scheur, eventueel vervangen van ramen aan de voorzijde van het huis door isolerende beglazing, vervangen of reparatie van 1 van de deuren naar het balkon met glazen vakverdeling. Ook controlewerk van overige kozijnen graag.

Reparatie van een glazen salontafel

Op onze glazen salontafel, zwaar, hebben wij op het blad een kras. De afmeting van de tafel is 120x70x32,5 cm. Graag ontvangen wij een offerte voor de reparatie van de tafel.