Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Ramen repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: ramen repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: ramen repareren

Ventilatierooster boven het raam vervangen of repareren

Ik heb 5 ventilatieroosters boven de ramen met dubbelglas. Wij hebben deze eigenlijk altijd open gehad, maar nu wil ik deze dicht doen. De ventilatieroosters willen met geen mogelijkheid dicht. Kunt u opgeven wat de mogelijke kosten voor reparatie is. Het mechaniek is stuk. Het gaat om ongeveer 1,5 meter ventilatierooster per keer.

Polijsten of vervangen raam dubbelglas

Ik wil graag mijn raam laten repareren. Er is een ladder vanaf de dakgoot langs geschaafd, Deze had een houten bovenkant. In het kleine raam zit een grote schade van ongeveer 10 cm lang en 1,5 cm breed. In het grote raam een beschadiging van 1,5 x 2 cm. Graag een offerte voor polijsten van beide ramen of als dat niet gaat het vervangen van de ramen dubbel glas de maten zijn 35 cm x 140 cm hoog en 174 cm x 140 cm hoog. Graag offerte hiervan.

Ramen repareren

Vervangen van één ruit, aan binnenzijde van glas loopt een ster van de zijkant naar midden. Oorzaak is niet bekend. Zie foto's voor details.

Lekkage in dubbel glas repareren

Na onze verbouwing/aanbouw in 1998 hebben wij inmiddels 10 lekke ramen en willen die graag laten vervangen/repareren. Het betreft hier de volgende afmetingen: 1 raam van 35 x 210 cm 5 ramen van 30 x 50 cm. 1 raam van 30 x 45 cm. 3 ramen van 25 x 45 cm. Graag ontvang ik hiervoor een passende offerte.

Raam met veel krassen repareren

We wonen op 1e verdieping, dakterras. In 6 a 8 ramen zitten veel krassen. We willen graag weten if hoeveel gaat de kosten om de raam te repareren?

Lekkend dubbel glas repareren of vervangen

Bij 2 dubbelglas ramen (57.5 x 75.5 centimeter en 77.5 x 75.5 centimeter) zit vocht tussen het glas. Is dat te repareren of moeten de ramen worden vervangen? Wat zijn de kosten van beide opties? De ramen zitten in houten kozijnen.

Lekkage van dubbel glas repareren

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor reparatie van lekkage in dubbel glas. Het betreft 2 ramen. 1 Velux tuimelraam en 1 klein raampje in de badkamer.

Glas-in-lood in een binnendeur repareren

De binnendeur heeft een paneel van 3 melk glas ramen tussen een kader raampjes van glas in lood. Nu is 1 raampje gesneuveld waar we graag een nieuwe in willen. Afmeting: 19 bij 34,5 cm.

Kras in het glas repareren

Ik heb 5 grote ramen die rondom langs de sponning zo'n 1.5 centimeter bekrast zijn door al te fanatiek gebruik van een vlakschuurder voorafgaand aan het schilderwerk. Dit is de hoofdmoot. De afmetingen van de ramen zijn 1.00 x 1.50 meter en 4 kleinere ramen van 0.40 x 1.20 meter. Daarnaast zijn er nog wat krasplekken midden op het glas. De ramen kun je makkelijk uit het kozijn halen dus goed bereikbaar. Ik wil graag een prijsindicatie voor het bijwerken van de sponningen. Als dat niet mogelijk blijkt te zijn dan wil ik graag een prijsindicatie om de grote kras uit het grootste raam te laten behandelen. Voor het moment is het voor mij het belangrijkst een prijsindicatie te hebben. Misschien is de prijs namelijk dermate hoog dat het beter is om te gaan sparen voor dubbelglas.

Repareren of vervangen van ramen

Na een sterke wind is een van de frames in onze slaapkamer beschadigd. Wij willen graag dat een specialist komt om een kijkje te nemen en te adviseren of dit frame te repareren is of volledig vervangen moet worden. Er zijn nog twee gebroken ramen in ons huis waarvan het glas vervangen moet worden. Graag een offerte waarin dit wordt meegenomen. Dus een totaalprijs inclusief montage. Er zijn foto's beschikbaar.