Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Raampjes van binnendeur vervangen voor spiegelglas? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: raampjes van binnendeur vervangen voor spiegelglas. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: raampjes van binnendeur vervangen voor spiegelglas

Raampjes van binnendeur vervangen voor spiegelglas

Ik wil de raampjes van mijn binnendeur vervangen door spiegelglas. Het is een deur met 8 raampjes van ongeveer 50 bij 30 cm.

Glas-in-lood in een binnendeur repareren

De binnendeur heeft een paneel van 3 melk glas ramen tussen een kader raampjes van glas in lood. Nu is 1 raampje gesneuveld waar we graag een nieuwe in willen. Afmeting: 19 bij 34,5 cm.

Raam in een binnendeur vervangen

Van onze binnendeur met kleine raampjes is het onderste raampje gesneuveld. Het raampje is ongeveer 27.5 cm. bij 36.5 cm. Wat zou dit kosten om te repareren, prijsopgave verzekering.

Glas-in-lood in een deur monteren

Ik heb een tijdje geleden een binnendeur met glas-in-lood raampjes gekocht bij Karwei. In sommige raampjes zit een scheur. Inmiddels heb ik de nieuwe raampjes binnen, deze moeten in de deur gezet worden.

Glas-in-lood in de deur monteren

Een tijdje geleden hebben we een binnendeur met glas-in-lood raampjes bij Karwei gekocht. Het glas is kapot gegaan, dat is nu opnieuw besteld. Die raampjes moeten in de deur gemonteerd worden.