Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Raampje boven binnendeur vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: raampje boven binnendeur vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: raampje boven binnendeur vervangen

Glas in lood in een binnendeur plaatsen

Ik heb 4 binnendeuren met bovenlicht en een klein wc raampje (hoeft niet isolerend te zijn) waar ik graag glas in lood wil laten zetten in de stijl die in huis al aanwezig is. Vierkante ruitjes in de kleuren paars, groen, geel en dergelijken. Gelieve in antiek glas en lood glas. Wat zijn hier de kosten van inclusief het laten plaatsen? Het glas in lood moet ook worden gemaakt/aangeschaft door de vakman.

Raampje boven binnendeur vervangen

In het bovenraampje van een binnendeur is een scheur ontstaan en deze dient derhalve vervangen te worden. De afmeting is ongeveer 84 cm. breed bij 28,5 cm hoog.

Raampje boven binnendeur vervangen

Het raam boven een binnendeur is stuk. Mag simpel en goedkoop vervangen worden, moet er ivm oplevering huis netjes uitzien.

Raampje boven de binnendeur vervangen

Wil graag het raampje boven mijn binnendeur laten vervangen door mat glas. Het gaat om een raampje van 0.78 meter breed x ongeveer 0.50 meter hoog. We hebben een houten kozijn.

Glas boven een binnendeur vervangen

Boven een binnendeur is het raampje kapot gegaan. Hiervoor wil ik graag een nieuwe bestellen en laten plaatsen. De afmeting is ongeveer 85 cm x 50 cm.

Glas-in-lood in een binnendeur repareren

De binnendeur heeft een paneel van 3 melk glas ramen tussen een kader raampjes van glas in lood. Nu is 1 raampje gesneuveld waar we graag een nieuwe in willen. Afmeting: 19 bij 34,5 cm.

Raam in een binnendeur vervangen

Van onze binnendeur met kleine raampjes is het onderste raampje gesneuveld. Het raampje is ongeveer 27.5 cm. bij 36.5 cm. Wat zou dit kosten om te repareren, prijsopgave verzekering.

Raam vervangen in een binnendeur

Ik heb een Lundia binnen deur bij Karwei gekocht met 4 matglas ruiten erin. De onderste heeft een beschadiging (vanuit de leverancier) dus deze moet vervangen worden. Ik heb de nieuwe ruit van karwei al binnen. Het raampje is 88 bij 30 cm.

Glas-in-lood in de binnendeur vervangen

Er is 1 raampje van onze glas-in-lood Cando Dublin binnendeur kapot gegaan, en dat zou vervangen moeten worden Maat is ca. 14,3 x 27 cm

Raam boven de binnendeur vervangen

Boven een binnendeur is het raampje kapot gegaan. Hiervoor wil ik graag een nieuwe bestellen/laten plaatsen.