Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Raamfolie op ramen aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: raamfolie op ramen aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: raamfolie op ramen aanbrengen

Raamfolie laten aanbrengen

Ik wil op mijn ramen in de huiskamer en keuken nieuw raamfolie. De ramen zijn breed 80 cm en de hoogte wil ik 60 a 70 cm. (3 ramen) en 1 raam is 58 cm en de hoogte wil ik 60 a 70 cm. Keuken heeft 2 ramen , de breedte is 80 cm en de hoogte wil ik hetzelfde als de huiskamer.

Raamfolie op ramen aanbrengen

FC IJsselmonde wil raamfolie op 3 grote ramen laten aanbrengen. De ramen zitten binnen op een hoogte van circa 6 meter. 1 raam geheel donker blauw, 1 raam geheel rood en 1 raam voorzien van ons logo op een witte achtergrond.

Raamfolie op ramen aanbrengen

Wij willen graag voor de toegangsdeur in onze lobby en de vier spreekkamers in onze kantoortuin anti inkijkfolie laten aanbrengen. Wij hadden voor de deur ons bedrijfslogo in gedachten en voor de spreekkamers een creatief thema. Wij willen graag deze week nog een afspraak met een adviseur die bij ons langskomt om een en ander door te nemen qua maten en mogelijkheden en bij akkoord, de werkzaamheden zo snel mogelijk laten uitvoeren.

Raamfolie op ramen aanbrengen

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en aanbrengen van privacy-folie op de ramen van mijn woonkamer. Indien gewenst kunnen we ook zelf het privacy-folie bestellen. Het gaat om 3 ramen van dubbelglas met de volgende afmetingen: Raam 1: lengte 340 cm, breedte 110 cm Raam 2: lengte 35 cm, breedte 110 cm Raam 3: lengte 65 cm, breedte 110 cm We willen nog een rand van 5 cm breed aan de bovenkant laten uitsnijden zodat het ontwerp iets speelser wordt.

Raamfolie op ramen aanbrengen

Ik wil spiegelfolie laten aanbrengen op 2 raampartijen. Naar buiten kijken moet kunnen, van buiten naar binnen niet. Raammaten zijn 1x (74 bij 121) en 1x (132 bij 121).

Raamfolie aanbrengen op ramen

Ik wil graag raamfolie laten aanbrengen op een tweetal ramen naast de deuren in ons pand. Hiervoor wil ik graag een offerte aanvragen bij een partij in de buurt van Hoevelaken.

Raamfolie als isolatie aanbrengen

Graag zou ik advies willen ontvangen voor een raampartij in 1 kamer. De afmeting van het raam is ongeveer 2.50 bij 2.50 meter en deze is onderverdeeld in kleinere ramen. Wij hebben gehoord dat je kan isoleren met raamfolie of is dit niet verstandig en dienen wij het glas te vervangen door dubbel glas. De kozijnen in de andere vertrekken wil ik ook graag laten controleren.

Raamfolie op ramen aanbrengen

We hebben twee badkamers met bij elkaar ongeveer drie vierkante meter aan helder HR++-glas: één raam van 70 x 120 cm en twee ramen die bij elkaar ongeveer twee vierkante meter beslaan. Daar willen we graag privacyfolie op laten plaatsen. Ik wil ook de garantie op mijn HR++ behouden.

Raamfolie aanbrengen op ramen

Op de volgende ramen wil ik met spoed anti inkijk folie laten aanbrengen. Het betreft: - voordeur en zijraam, ongeveer 10 cm breed 60 cm hoog - voorraam bestaat uit drie delen, twee ongeveer 40 cm breed en 60 cm hoog en middelste raam ongeveer 70 cm breed en ook 60 cm hoog - slaapkamer voorzijde twee ramen 70 cm breed en 120 cm hoog - badkamer twee ramen 70 cm breed en 120 cm hoog.

Raamfolie op ramen aanbrengen

We willen graag anti inkijk glasfolie laten plaatsen in slaapkamers, afmeting is 4 ramen x 74cm breedte & hoogte. Eventueel ook de deur opnieuw en eventueel nog 2 ramen in de woonkamer. Afhankelijk van de prijs.