Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Raam tijdelijk verwijderen voor een verhuizing? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: raam tijdelijk verwijderen voor een verhuizing. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: raam tijdelijk verwijderen voor een verhuizing

Raam tijdelijk eruit halen voor meubellevering

In verband met levering bank moet het raam aan de voorzijde van het huis eruit worden gehaald en teruggeplaatst. De ruit is ongeveer 150 x 150 cm en zit in een kunststof kozijn.

Raam tijdelijk verwijderen voor een verhuizing

Er moet een bank naar binnen, dus mijn raam moet even verwijderd worden, het is een kunstof kozijn op de 1e verdieping in Utrecht. De werkplek is goed bereikbaar

Raam tijdelijk eruit voor een bankstel

Graag wil ik dubble beglazing van woonkamer eruit om een bankstel binnen te krijgen. Daarna mag het weer teruggezet te worden. Breedte is ongeveer 3m hoogte +/-150cm

Raam tijdelijk verwijderen voor levering van de bank

Er moet een dubbelglas raam tijdelijk er uit voor een levering van een hoekbank die in 2 delen komt. Het raam zit in kunstof kozijnen. Ik woon op de 4e etage. Afmetingen bank 2. 50 bij 2. 30. Afmetingen raam 140 bij 150

Raam tijdelijk eruit halen voor een bank

In verband met de levering van mijn nieuwe bank, moet het raam (ongeveer 200 cm breed, 160 cm hoog, dubbel glas, kunststof kozijn) er tijdelijk uit gehaald worden + weer terug worden gezet. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten hiervan.

Raam tijdelijk eruit halen voor meubellevering

Op de eerste verdieping moet een ruit er tijdelijk uit worden gehaald en weer terug worden geplaatst in verband met levering bed (woendag 28/6).

Raam tijdelijk eruit halen voor levering van een bank

In verband met de levering van mijn nieuwe bank, moet het raam (ongeveer 200 cm breed, 160 cm hoog, dubbel glas, kunststof kozijn) er tijdelijk uit gehaald worden + weer terug worden gezet. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten hiervan.

Raam tijdelijk verwijderen in verband met verhuizing

Ik moet waarschijnlijk voor de verhuizing door het raam verhuizen, omdat de deur maar 70 cm breed is. De ramen zijn echter van kunststof kozijnen en kunnen ook niet open. Is het mogelijk om het raam inclusief kozijn er uit te halen en daarna weer terug te plaatsen? En zoja, wat zou dit kosten? Ik weet de maten nog niet, maar schat. Ca. 1,20 meter breed bij 1. 40 hoog zijn.

Ruit tijdelijk verwijderen voor verhuizing

Ik heb een bank die niet via het trappenhuis naar binnen gebracht kon worden dus via een slaapkamerraam (die iets ruimer is dan normaal) naast de woonkamer naar binnen gehesen. Nu past het ook niet via mijn smalle gang. Ik moet dus tijdelijk mijn woonkamerraam eruit halen. Het raam is 1,5 meter bij 1,5 meter. Het zit vast in een kunststof kozijn.

Raam tijdelijk verwijderen voor een verhuizing

Wij wonen op de tweede verdieping in een huis in Utrecht en zouden graag in verband met een verhuizing ons raam (inclusief houten kozijn) laten verwijderen en terug plaatsen op dezelfde dag namelijk zaterdag 6 mei 2017. Het raam is ongeveer 120 bij 150 (specifieke maten kunnen later doorgegeven worden). De scharnieren aan de onderzijde zijn makkelijk los te halen. Deze zitten normaal bevestigd aan het steuntje om het raam op een kier te zetten. De scharnieren aan de bovenkant zijn slecht zichtbaar van binnen. Bijgevoegd vind u een foto van de voorkant van het huis met in rood omcirkeld het raam dat verwijderd dient te worden. Ook vind u een foto van de binnenkant van het raam. Graag horen wij wat de kosten en uitvoerbaarheid hiervan zijn. Wij zijn eventueel ook nog op zoek naar een (verhuis)lift voor deze dag. Mocht u combinatie opties zien dan horen wij dit graag.

Partners

Partners van Casius