Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Raam in schuur vernieuwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: raam in schuur vernieuwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: raam in schuur vernieuwen

Raam in schuur vernieuwen

Ik zoek iemand die een raam van de schuur kan vernieuwen (geen kozijn). Inclusief enkel glas. Raam kan open. Afmetingen 95 x 115 cm.

Krassen uit kantoorruit laten verwijderen

Ruit gekrast door schuur spons. 1 raam van ongeveer 1. 10 lengte en circa 60 cm in de breedte. Het gaat om een raam in een kantoor deze heeft krassen door een schuurspons lichte krassen en het raam ziet wat dof kan dit verholpen worden en wat zijn de kosten?

Dubbelglas vervangen

De werkzaamheden zijn als volgt: - een raam met dubbelglas vervangen vanwege vocht tussen het glas (afmeting: 52 x 173). - een raam van de schuur vervangen (afmeting: 91 x 49). Betreft glas met ijzerdraad.

Raam vervangen

In de deur van onze schuur is het raam kapot doordat er een bal doorheen is geschoten. Het raam is van gewapend glas. Graag willen we een offerte voor het vervangen en plaatsen van het raam. Houten kozijn, glaszetten.