Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Raam eruit en erin voor verhuizen meubelstuk? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: raam eruit en erin voor verhuizen meubelstuk. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: raam eruit en erin voor verhuizen meubelstuk

Kattenluik in een dubbelglas raam plaatsen

Wij willen graag dubbelglas in een tuindeur laten vervangen door dubbelglas met een kattenluik erin, inclusief ruit eruit halen en nieuwe monteren. Het ruit is ongeveer 63,5 bij 173,5 cm.

Raam eruit en erin voor verhuizen meubelstuk

Stoel gekocht voor op de 1e verdieping maar past niet door trapgat. Hij past ook niet door het open raam. Nu zou ik graag weten hoeveel het zou kosten om het hele raam (1 draaiend deel + 1 vast deel) eruit te halen, hangstoel naar boven hijsen en dan raam er weer in. Het raam is ongeveer 160 breed en 70 hoog.

Kattenluik in raam met dubbel glas laten zetten

Kunt u mij een offerte geven om het glas in onze pui te vervangen door nieuw HR++ dubbelglas met uitsparing voor een kattenluik erin. Graag een volledige offerte inclusief montage e.d.. Afmetingen van het raam zijn ongeveer 217 bij 214 cm. Bij voorbaat dank.

Kattenluik in dubbelglas laten monteren

Wij willen graag een stuk dubbelglas met kattenluik erin gemonteerd, zie bijgevoegd document. Afmeting onderste raam = 47 cm hoog x 137 cm breed. Het gat van het kattenluik is 21 cm. Het liefst heb ik een glaszetter in de buurt van Amsterdam.

Raam etsen of permanent matteren

Om het zicht naar de buren te beperken willen we graag de ramen van onze te plaatsen dakkapel voor de helft laten etsen (matteren). Het gaat om 6 ruiten met een totale breedte van circa 7,5 meter. We willen de onderste 40 cm laten etsen. Voor hoeveel kunt u dit voor ons realiseren? (het gaat om HR++ glas). In maart komt de dakkapel. Kan dit als de ramen erin gezet zijn?

Glas eruit halen en erin zetten voor verhuizing

Ik vroeg me af of jullie een raam voor ons eruit kunnen halen en er weer in zetten. Het gaat om een ruit van ongeveer 1,5 x 0,90 meter. Het gaat om dubbel glas. We zouden graag willen dat jullie de ruit eruit halen om 10.00 uur en dat jullie de ruit er weer inzetten om 16.00 uur (allemaal op dezelfde dag: 28 juli). Het adres is in Katwijk. Graag hoor ik of jullie dit kunnen doen voor ons!

Dubbel glas in de buitendeur plaatsen

Dubbelglas raam van de buitendeur (loopdeur garage) vervangen. De maten in het hout zijn: 74.5 x 110.5 cm. Gewoon dubbel glas erin zetten.

Raam er uithalen en terugzetten tijdens een verhuizing

Raam eruit en erin zetten op tweede verdieping. Het is een kantoorpand. Moet met via hoogwerker die reeds aanwezig is. Eventueel assistentie van aanwezige verhuizers. Het raam is ongeveer 1 bij 1:30 groot. Om 7:30 eruit halen en smiddags in overleg weer terugplaatsen. Het is in Schiedam. Graag ook offerte met levering van hoogwerker door uzelf. Graag offerte via de mail.

Kattenluik in dubbelglas plaatsen

In een bestaand raam zou ik graag nieuw glas laten plaatsen met een katten luik erin. Het huidige raam is voorzien van kunststof kozijnen, dubbelglas en is 90 x 90 centimeter groot. Graag zou ik weten wat dit gaat kosten.

Kattenluik in nieuwe dubbel glasplaat plaatsen

Mijn man en ik willen een kattenren in de tuin vastgemaakt aan het huis met een kattenluik in een (op dit moment dichtgemaakt) raam, zodat de kat vanuit het huis naar de kattenren kan. Het gaat om dubbelglas wat op dit moment is dichtgemaakt, betreft de buitenkant (dit kunt u zien in de bijlage hoe het nu is dichtgemaakt). De binnenkant is dichtgemaakt met één enkele houten plaat. Onze vraag is of jullie het nu nog dichtgemaakte deel weer open kunnen maken, het raam opmeten en dan een nieuw dubbelglas raam maken met daarin een kattenluik voor de kat, dan het oude raam eruit en het nieuwe raam erin. Daarna kan het gewoon open blijven. Wat we wel weten is dat het raam ongeveer 45 cm breed is en de kat ongeveer 20 cm breed, dus is ook onze vraag of daar iets passend voor te maken is. Graag ontvangen wij een vrijblijvende, gedetailleerde offerte.