Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Raam demonteren en monteren voor verhuizing? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: raam demonteren en monteren voor verhuizing. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: raam demonteren en monteren voor verhuizing

Demonteren en monteren raam voor verhuizing

Ik wil een raam laten demonteren. Het gaat om een groot raam aan de voorkant van mijn woning op de 1e verdieping. We willen dit doen ivm een verhuizing. We verhuizen op een zaterdag; wat zijn de mogelijkheden? Kan het raam op zaterdag er uit en een paar uur later er weer in? Of moet het op een vrijdag eruit gehaald worden en op maandag gezet worden en als dat het geval is; plaatsen jullie dan ook een soort schot oid?

Demonteren en monteren van een winkelraam

Ik wil een raam op begane grond demonteren met afmeting 180 meter hoog en 247 meter breed, enkel glas in houten kozijnen. Het terug monteren is niet op dezelfde dag, maar enkele dagen later. Indien mogelijk wil ik graag twee offertes ontvangen: het demonteren en terug plaatsen en het plaatsen van een van nieuw raam.

Raam demonteren en monteren voor verhuizing

Om mijn Buffetkast te kunnen plaatsen moet dit via het raam. Ik woon op de 2e etage. Het raam moet er dus uit en daarna weer in. Het raam is dubbel glas en ongeveer 185 cm breed en 105 cm hoog. De levering van de kast staat gepland in de week van 17 september 2018.

Raam verwijderen en weer terugzetten

Ik wilde graag een raam laten demonteren en dan weer terug plaatsen. Er moet een bank via het raam naar binnen is dit mogelijk en wat kost het.

Raam demonteren en monteren

Bank kan niet door de gang. Raam is maat 125 bij 135 m. Dubbel glas en houten kozijnen Bank komt donderdag 28 december, kan woensdag bellen hoe laat.

Raam tijdelijk demonteren en terugplaatsen na verhuizing

Op 18 juni ga ik verhuizen. Ik heb sterk mijn twijfels of de bank door het trapgat past, dus misschien moet de bank door het raam naar boven. Er is helaas geen verhuisraam aanwezig. Het gaat hier om een raam met dubbelglas op de 1e verdieping, dubbel glas, afmetingen circa 2,0 x 1,5m. Wat kost het om het raam eruit te laten en dezelfde dag weer terug te plaatsen?

Ruit voor een verhuizing tijdelijk demonteren

Ik wil graag ergens volgende week (week 35) een bankstel naar binnen krijgen in mijn huis. Dit zal niet door de deur passen, waardoor het via het raam moet. Maar deze moet eruit gehaald worden, en later op de dag weer gemonteerd worden. Wat gaat mij dat ongeveer kosten en is dit mogelijk?

Raam demonteren en monteren

Om ons nieuwe bankstel ( levering oktober ) in de woonkamer te krijgen is het nodig dat er een raam op de eerste verdieping van onze eensgezinswoning tijdelijk wordt verwijderd en weer wordt teruggeplaatst. Raam ( dubbelglas / hardhouten kozijnen ) heeft een afmeting van 1. 25 x 90 cm, demontage in de ochtend en montage in de namiddag. Betreft het linkerraam op de foto. Wat zouden de kosten hiervan zijn ?

Ruit voor een verhuizing tijdelijk demonteren

Op dit moment staat onze nieuwe bank rechtop in de gang. Om hem binnen te krijgen moet de voorruit (2,20 b x 1,40 h) plaats maken, dit is dubbel glas met houten kozijn. Dus even het raam er uithalen, bank naar binnen verhuizen en het raam weer monteren. Graag een indicatie van de kosten.

Raam tijdelijk demonteren

Raam van de keuken naast voordeur in de ochtend eruit halen en in namiddag terugplaatsen i.v.m. levering bankstel dat niet door voordeur kan. Achterdeur geen optie i.v.m. tuin die aan water grenst.