Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Raam boven de binnendeur vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: raam boven de binnendeur vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: raam boven de binnendeur vervangen

Raam boven de binnendeur vervangen

Ik wil graag het raam boven een binnendeur vervangen, omdat het glas kapot is. De afmetingen zijn 74,5 cm bij 40,8 cm. Het moet enkel glas worden.

Raampje boven binnendeur vervangen

Het raam boven een binnendeur is stuk. Mag simpel en goedkoop vervangen worden, moet er ivm oplevering huis netjes uitzien.

Raam boven een binnendeur vervangen

De ruit boven onze slaapkamerdeur is er uit gevallen, het is ongeveer 90 bij 30 cm. Hiervoor is een nieuwe ruit nodig. Op 2 andere plekken in het huis zitten dezelfde ruiten en deze willen we beter vast laten zetten en mat laten maken door middel van een folie of iets dergelijks. We staan open voor ideeën.

Figuurglas in een dichtgewaaide binnendeur vervangen

Gisteravond bij het luchten van mijn woning is het glas van mijn woonkamerdeur kapot gegaan door de wind. Omdat de flinke scherpe randen van het kapotte raam in de deur ontzettend gevaarlijk zijn voor mijn kinderen, wil ik deze zo snel mogelijk laten herstellen. De afmetingen zijn: 136.60 x 62.70 cm (zichtbare deel van het raam). Het raam dient een soortgelijke te zijn: figuurglas waarbij licht doorgelaten wordt en beweging gezien kan worden (echter niet helder).

Glas-in-lood ruitje vervangen

Glas in lood raam in binnendeur is kapot. Graag wil ik het vervangen met hetzelfde als andere deuren, echter niet meer verkrijgbaar. Tevens is de deur ontzet bij het scharnier. Ik weet niet of dit te herstellen is of dat er een nieuwe deur geplaatst moet worden. Deur en ruit van Cando, massief houten deur.

Glas-in-lood in een binnendeur plaatsen

In onze huidige binnendeur is het glas in lood raam stuk gegaan. Inmiddels hebben wij nieuw glas gekocht en zoeken nu een vakman die dit glas in lood voor ons wilt plaatsen. Het gaat om 2 glas in lood ramen van 120 x 28 centimeter.

Raam in een binnendeur vervangen

Van onze binnendeur met kleine raampjes is het onderste raampje gesneuveld. Het raampje is ongeveer 27.5 cm. bij 36.5 cm. Wat zou dit kosten om te repareren, prijsopgave verzekering.

Raam vervangen in een binnendeur

Ik heb een Lundia binnen deur bij Karwei gekocht met 4 matglas ruiten erin. De onderste heeft een beschadiging (vanuit de leverancier) dus deze moet vervangen worden. Ik heb de nieuwe ruit van karwei al binnen. Het raampje is 88 bij 30 cm.

Dubbelglas repareren

Het betreft een raam van 10 cm x 120 cm die vervangen dient te worden, het gaat hier om een binnendeur.

Raam boven de binnendeur vervangen

Boven een binnendeur is het raampje kapot gegaan. Hiervoor wil ik graag een nieuwe bestellen/laten plaatsen.