Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plexiglas plaatsen op het balkon? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plexiglas plaatsen op het balkon. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plexiglas plaatsen op het balkon

Plexiglas plaatsen op het balkon

Ik wil plexiglas op het balkon laten plaatsen. Het gaat om twee platen van ongeveer 1 bij 1.75 m. Ik ontvang graag een offerte inclusief de materialen.

Plexiglas in de huiskamer deur laten plaatsen

Wij willen graag plexiglas laten plaatsen in de huiskamer deur van hout. Zie bijgaande foto. Het moet wel helder zijn zoals gewoon glas.

Plexiglas plaatsen in ijzeren frames

Ik wil graag een offerte voor het plaatsen van plexiglas in een ijzeren frame. Het betreft buiten. Bij de opgang zit een metalen frame. De maten zijn: 115 x 118 centimeter 115 x 118 centimeter 70 x 118 centimeter 74 x 118 centimeter Bovenstaande zijn rechthoekige vlakken. En dan nog 1 schuin ijzeren kozijn 140 x 100 centimeter. Ik wil het liefst een berekening van doorzichtig glas alsmede van getint glas.

Plexiglas plaatsen langs de trap tegen de muur

Onze trap (13 treden) is bekleed met stof, nu wil ik aan 1 kant de muur bekleden met melk-plexiglas zodat het goed schoon te maken is met een doek. Hoogte circa 60/80 cm lengte is circa 4 meter. Het gedeelte onder de leuning tot aan de rand van de trap.

Balkonbeglazing van plexiglas realiseren

Ik wil 6 platen helder plexiglas van 100 cm breed en 167 cm hoog op mijn balkon laten plaatsen. Ik heb een binnen balkon waar altijd de wind en regen op staat.

Plexiglas in de deuren laten plaatsen

In onze deuren zit glas in lood. In verband met het starten van een gastouderopvang moet dit eruit en op een veilige manier opgelost worden. Het gaat om 2 deuren waarvan de helft glas is en een boog heeft aan de bovenkant. Wij willen dat er plexiglas geplaatst wordt in de deuren.

Plexiglas laten plaatsen in een kozijn en deuren

Ik wil graag plexiglas laten plaatsen in een kozijn (1.50 x 1.00 meter), en in twee deuren (1.20 x 0.80 en 1.20 x 0.50 meter) binnen. Het dient ter vervanging van heel dun glas wat een grote kans heeft te breken, te gevaarlijk met kleine kinderen. Graag zou ik in de offerte een aantal verschillende opties van plexiglas diktes terugzien. Verder willen we dat het plexiglas wel doorzichtig is vergelijkbaar met gewoon glas.

Plexiglas op balkon laten plaatsen

Ik wil over het hele balkon plexiglas laten plaatsen of andere tips i.v.m. kleine kinderen. Je moet er wel doorheen kunnen kijken. Licht doorlatend, dient echt ter bescherming moet ook veilig zijn.

Plexiglas plaatsen op het balkon

Ik wil graag plexiglas voor achter het hek van het balkon. Het gaat om de volgende maten 90x75, 155x75, 170x75,160x90 en 90x90. Het betreft het leveren en het monteren.

Luifel vervangen

Plexiglas luifel bij de buitendeur vervangen en plaatsen. Het glas ook leveren. Afmeting weet ik niet precies, niet heel groot.