Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Panelen door glas laten vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: panelen door glas laten vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: panelen door glas laten vervangen

Draadglas in de voordeur vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor het laten plaatsen van dubbelglas in mijn voordeur. Nu zit er enkelglas in en dit moet ondoorzichtig HR++ draadglas worden. De deur heeft twee glazen panelen (58*93 centimeter en 58*59 centimeter). Ik wil het glas door de glaszetter laten leveren.

Glas in antieke toog binnendeur vervangen

Ik wil graag het glas, 13 kleine panelen, in een hardhouten ronde toog binnendeur laten vervangen voor helder glas.

Panelen door glas laten vervangen

In de kelder zit een paneel met 2 kleine ruitjes erin en dat moet vervangen worden.

Glas in loodruitje vervangen

In een binnendeur zitten twee panelen glas-in-lood waarvan 1 ruitje stuk is gegaan. Deze willen wij laten vervangen.

Kattenluik in dubbel glas plaatsen

Ik wil graag een kattenluikje laten maken in een deur waar twee dubbelglazen panelen in zitten. Het onderste paneel, waar het glas in moet komen, is 65 (breedte) bij 70(hoogte). Wat zouden de kosten daarvoor zijn en op welke termijn zou het geleverd kunnen worden?

Panelen door glas laten vervangen

We hebben een aantal kozijnen waar een soort paneel in zit. We willen deze panelen vervangen door dubbel glas. Het kozijn is er dus al, maar er zit momenteel een paneel in. Het zijn vijf kozijnen van ongeveer 128 x 65 cm. Vanaf 16 maart hebben we de sleutel. Als er eventueel gemeten moet worden dan is daar wel de mogelijkheid voor.

Glas-in-lood ruiten opknappen en kozijn met glas-in-lood maken

In de voorgevel zit momenteel een geschilderd plaklood ruitje, welke rechtstreeks in de muur gemetseld zit. Wij willen hierin graag een kozijn laten plaatsen en de ruit dient te worden vervangen. Zie bijgevoegde afbeeldingen. De kozijn maten gemeten in-de-dag zijn: 88 cm breed, zijkanten 37 cm hoog, hoogste middenpunt 47 cm. Materiaal mag hardhout of kunststof, dit hangt van de offerteprijs af. De ruit dient te worden vervangen volgens het reeds aanwezige ontwerp en als glas-in-lood ruit in het nieuwe kozijn te komen. Hiervoor plaatsen wij een aparte opdracht, maar als u beide opdrachten aan kunt nemen of ons kunt verwijzen naar een glas-in-lood restaurateur, dan horen wij graag van u. Daarnaast hebben wij 2 originele glas-in-lood panelen (uit 1941) en deze dienen gerestaureerd te worden en dusdanig verstevigd dat zij in een openslaande deur kunnen worden geplaatst. Origineel zaten zij in schuifpanelen. Wij willen ze graag opnieuw in het huis plaatsen, maar dan in openslaande deuren. Graag willen wij de panelen in zo'n origineel mogelijke staat houden. Mocht u de objecten eerst willen komen bekijken alvorens u offerte op kunt maken, dan bent u van harte welkom. Wel graag vooraf even bellen zodat wij ervoor kunnen zorgen dat er iemand aanwezig is op ons adres. Er is geen haast bij.

Panelen van dubbelglas vervangen

Het werk betreft het vervangen van 2 dubbelglas panelen (1978), door HR+ panelen. Afmetingen 0.60 meter bij 2.40 meter en 1.30 bij 1.50 meter. Inclusief levering glas en montagematerialen, afkitten, afvoer bestaande ruiten. Exclusief schilderwerk.

Glas in lood in dubbelglas plaatsen

Ik wil graag glas in lood met blank glas in dubbel glas. Het gaat om zes verschillende maten panelen: 6x een paneel van 250 x 400 6x een paneel van 700 x 250 een paneel van 1000 x 75 3x een paneel van 300 x 1800 4x een paneel van 650 x 150 en een paneel van 150 x 150 De panelen indelen volgens tekening.

Glas in lood panelen maken

Ik wil 2 glaspanelen met glas in lood ramen met hetzelfde ontwerp als de panelen in mijn deur. De glaspanelen van de zijlichten in het kozijn zijn 206,5 m x 54,5. De middelste 3 stukken blank glas zijn facet geslepen. De overige glasdelen zijn recht. Het plaatsen van de panelen kunnen we eventueel zelf.

Partners

Partners van Casius