Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Matglas raam in voordeur plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: matglas raam in voordeur plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: matglas raam in voordeur plaatsen

Matglas raam in voordeur plaatsen

Betreft nieuwbouwwoning. In de voordeur zit geen raam waardoor de hal pikdonker is. Wij willen daar graag een langwerpig raam hebben (afmetingen nog nader te bepalen). Het gaat om matglas. Liefst tripple indien mogelijk.

Raam in de voordeur vervangen

Ik wil twee ramen in mijn voordeur laten vervangen door egaal matglas. Beide ramen zijn even groot. Afmetingen: 81 bij 68

Mat glas of gezandstraald glas in de tussenwand hal en woonkamer laten plaatsen

In de wand tussen de hal en woonkamer willen we het glas vervangen voor matglas. Afmetingen: raam 1x2 mtr en raam in deur. Evt deur helemaal vervangen.

Badkamerraam voorzien van dubbelglas met ventilatierooster

Ik wil nieuw dubbelglas laten plaatsen in de badkamer 1e verdieping rijtjeswoning. Is van binnenuit beglaasd raam naar buiten draaiend ook te bereiken vanaf plat dak. Afmeting circa 70 x 140 cm. Exacte afmeting door glaszetter in te meten en leveren. Er zit nu ook dubbelglas in maar zonder ventilatierooster. Nu wil ik matglas in verband met de privacy zodat niet meer van buiten naar binnen gekeken kan worden en er moet een ventilatierooster in komen. Graag een all-in prijs.

Enkel glas laten plaatsen

Er zitten 3 ramen in de voordeur en een raam in het toilet. Deze ramen willen wij vervangen omdat iedereen naar binnen kan kijken. Hier willen wij van af. Wij zijn nu bezig met schilderen dus is dit het goede moment. De ramen in de voordeur zijn ongeveer 50 x 40, denk ik. De voorkeur gaat uit naar melkglas of matglas.

Raam vervangen in een binnendeur

Ik heb een Lundia binnen deur bij Karwei gekocht met 4 matglas ruiten erin. De onderste heeft een beschadiging (vanuit de leverancier) dus deze moet vervangen worden. Ik heb de nieuwe ruit van karwei al binnen. Het raampje is 88 bij 30 cm.

Voorzetraam en dubbelglas plaatsen

1* In de woonkamer heb ik verticaal 9 glazen bouwstenen. Dit is elke winter weer een koudebrug en dus wil ik graag een voorzetraam van 193 x 22,5 cm van de lichtste variant melk- of matglas met maximaal lichtbehoud en het effect van dubbelglas. 2* In de hal een enkel bruut-draadglas raam van 196.5 x 41.5 cm ook koudebrug en in de winter vocht op de ramen. Raam helemaal vervangen voor HR++ of weer een voorzetraam zetten in het houten kozijn. Optioneel als dit binnen budget valt: 3* Zolder verticaal 7 glazenbouwstenen, ook een voorzetraam. 4* Glas voor open haard: 131 x 75 cm halfrond/gebogen. 5* Badkamerraam 62 x 62 vervangen door kunststof raam met ventilatierooster en draai-kiepstand.

Vervangen raam voordeur en bovenraam

Wat kost het vervangen van twee ramen in en boven de voordeur met matglas veiligheidsglas. Maten ongeveer 18 x 176 cm. Bovenlicht 80 x 33 cm. Glas ook leveren.

Ander glas in voordeur

In mijn voordeur zitten 9 kleine raampjes en daarboven zit nog een groter raam in een klapraampje. Het glas wat er nu in zit is geel met een werkje erin. Ik wil daar graag ander glas in en ben benieuwd wat dat zou kosten. Ik weet nog niet wanneer ik dit laat doen. Ik zit te denken aan matglas

Ik wil mijn oude voordeur laten ...

Ik wil mijn oude voordeur laten verwijderen en hiervoor in de plaats een gehard ruit (dubbele beglazing) laten plaatsen met een werkje er in(nader te bepalen) raam +/- 2 meter hoog en 1 meter breed. Ook wil ik 4 ruiten (enkel glas +/_ 0,5 meter x 0,5 meter per ruit) laten vervangen voor dubbele beglazing deze uitgevoerd met het zelfde werkje als het grote ruit. Het is matglas en hierin willen we dan een soort druppel als motief er in. Dit bedoel ik met werkje. Graag wil ik voor bovengenoemde project meerdere offertes!! Met vriendelijke groet, John