Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Mat glas of gezandstraald glas in de tussenwand hal en woonkamer laten plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: mat glas of gezandstraald glas in de tussenwand hal en woonkamer laten plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: mat glas of gezandstraald glas in de tussenwand hal en woonkamer laten plaatsen

Mat glas of gezandstraald glas in de tussenwand hal en woonkamer laten plaatsen

In de wand tussen de hal en woonkamer willen we het glas vervangen voor matglas. Afmetingen: raam 1x2 mtr en raam in deur. Evt deur helemaal vervangen.

Glas in de binnendeur vervangen

Voor onze Cando Manchester binnendeur (83*201. 5cm) met satijn (=mat) facetglas ben ik op zoek naar één vervangende ruit. Graag een offerte.

Glas in de binnendeur vervangen

De glasplaat van de binnendeur is verbrijzeld. Graag nieuwe erin zetten van ongeveer 56 × 181 cm. Het betreft mat glas.

Isolatieglas in de voordeur maken

4 enkel glas ruitjes vervangen door 1 mat isolatieglas. Gaat om 70 bij 70 cm glas. Graag latjes in het glas verwerken.

Raampjes boven binnendeuren vervangen

Ik heb 5 nieuwe deurkozijnen geplaatst voor binnendeuren. Ik wil graag mat glas voor boven de deuren er in hebben. Hoe weet ik welke maten in nodig heb? Moet het een paar mm meer zijn in de hoogte zodat het goed klemt met de veren bij het deurkozijn?

Raampje boven WC-deur vervangen met mat glas

Het raampje boven de wc deur is eruit, en daarom willen wij deze graag laten vervangen door een nieuwe. Graag wat verschillende glas soorten offreren. Matglas, bubbeltjesglas, helderglas, veiligheidsglas.

Dubbel glas plaatsen

Wij willen graag bij onze voordeur het enkel glas laten vervangen door dubbel mat glas. Het gaat om de volgende maten: * 255 x 488 vervangen toiletraam; * 1254 x 265 vervangen bovenlicht; * 335 x 2130 vervangen van de twee zijramen, hiervoor dient wel de tussendorpel verwijderd te worden. Deze maten zijn door een bedrijf gemeten het glas noemt hij fe-or-hr+(+) satimat 4 mm. Wij zien uw offertes graag tegemoet. De werkplek is goed bereikbaar en de klant gooit zelf het vuil weg.

Ruitjes vervangen binnenshuis

Ik ben net verhuisd en wil graag een muurtje met glas vervangen dat zich tussen mijn woonkamer en gang bevindt. Het mag enkel glas zijn, er hoeft dus geen rekening gehouden te worden met isolatie. Het glas moet kleurloos zijn en helder, dus geen mat glas of andere kleur oid. Afmetingen: 3 ruiten van +/- 60 cm breed, 62 cm hoog 1 ruit van +/- 146 cm breed, 44,5 cm hoog. Graag zou ik een offerte ontvangen en een afspraak inplannen zodat jullie het kunnen bekijken.

Ramen boven binnendeur vervangen

We hebben ramen nodig voor boven de binnendeuren. We hebben drie ramen voor boven nodig met de afmetingen 83*46 cm. En voor de badkamer. Deze ramen willen we graag mat, zodat we er niet doorheen kunnen kijken, maar wel voldoende licht doorlaat. Voor beneden hebben we 2x 83*44.50 nodig. Deze willen we graag normaal hebben. De ramen hoeven maar enkel glas te zijn. Het glas dient 4 mm te zijn.

Mat glas of gezandstraald glas in de voordeur laten plaatsen

Wij willen graag het huidige dubbelglas in onze voordeur laten vervangen door mat/gezandstraald dubbelglas. Het betreft een nieuwbouwhuis. Is het mogelijk om het huidige glas te bewerken zodat dit mat/gezandstraald wordt? Of moet er nieuw glas in? De afmeting van het glas in 0.68 bij 1.01 meter. De houten deur hoeft niet geschilderd te worden, we willen alleen een professionele glaszetter.

Partners

Partners van Casius