Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lekkage bij 2 ruiten in een aluminium serre oplossen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lekkage bij 2 ruiten in een aluminium serre oplossen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lekkage bij 2 ruiten in een aluminium serre oplossen

Lekkage bij 2 ruiten in een aluminium serre oplossen

Onze (glazen) aluminium serre van 23 jaar oud lekt op twee plaatsen.

Lekkage in dubbel glas repareren

In een appartementen complex (2x 5 hoog) hebben wij aan de voorzijde een aantal lekkende dubbelglasramen. Grote en kleine. Daarnaast is bij veel ramen (ook die nog geen condens tussen de ruiten hebben) te zien dat het rubber niet meer goed aansluit. En tot slot hebben wij aan de achterzijde nog enkele enkelglas ramen. Die zouden op kosten van de eigenaar vervangen kunnen worden. De lekkende ramen voor zijn voor de VvE. Graag ontvang ik een offerte waarbij ik uitga van een bezoek aan de flat vooraf.

Lichtstraat vernieuwen

Mijn bestaande lichtstraat bestaat uit zes ruiten (schuin) in metalen sponningen. Alle ruiten moeten vernieuwd worden. De zijwangen van de lichtstraat moeten vervangen/beter geïsoleerd worden. Ergens bij de aansluiting van de lichtstraat aan de muur zit een lek, waardoor ik binnen af en toe lekkage heb. Een offerte maken zonder het te hebben gezien lijkt me onmogelijk, ook al geef ik maten op. En omdat het lekt is het een klus die binnen zeer afzienbare termijn gedaan zou moeten worden.

Dubbel glas vervangen

Ik wil, in verband met "lekkage", 2 stuks dubbel glas laten vervangen in de keuken op de begane grond. Een vast raam van 71 cm breed en 137 cm hoog en een draairaam van 81.5 breed en 130 cm hoog. (Deze maten zijn afkomstig van de levering van de oude ruiten). De kozijnen zijn van hardhout. Het huidige glas is 4-6-4 mm. Geen schilderwerk. Het gaat alleen om het vervangen van het glas, de kozijnen mogen blijven.

Ruiten vervangen door isolatieglas

Wij wonen in een twee-onder-een-kapwoning uit bouwjaar 1955. Er is door de vorige bewoners gedeeltelijk dubbel glas geplaatst, maar dat is inmiddels 30 jaar oud en er is hier en daar lekkage in die ruiten. Wij willen graag onze woning laten beoordelen en advies ontvangen voor de vervanging van 2 hele grote ruiten, 3 kleine ruiten en 1 ruit in een deur. We willen ook advies over eventueel plaatsen van driedubbel glas. We ontvangen graag een offerte voor de diverse opties.

Ruiten in Velux GGL-2 vervangen

Graag een prijs indicatie voor de vervanging van vier Velux GGL 2 ruiten. De ruiten bevinden zich op de eerste verdieping waar het schuine dak begint, de vervanging is nodig in verband met lekkage in de ramen. Graag een prijsindicatie voor het demonteren van de huidige ruiten en het leveren en monteren van de nieuwe ruiten.

Dubbelzijdig glas vervangen

Dubbelzijdig glas vervangen. Het betreft een groot raam en een klein raam met dubbelglas. Afmeting ongeveer twee bij 1 meter en de kleine 40 bij 70 cm. Dit i.v.m. lekkage van de ruiten. Gaat om het leveren en plaatsen.