Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lekkage glazen serredak herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lekkage glazen serredak herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lekkage glazen serredak herstellen

Lekkage glazen serredak herstellen

Wij hebben een glazen serre dek van ca. 7 bij 4 meter. Nu hebben wij gemerkt dat het op een aantal plaatsen licht lekt als we het schoonmaken en grof lekt bij de regenhoos van gisteravond. Daarnaast is er door de regen van gisteravond een barst in de een van de ramen gekomen, waar bij het de vraag is of dit direct verholpen moet worden en/of geen kwaad kan. Van de dakdekker, deze heeft even gekeken, begrepen dat de kit van de serre ramen vervangen moet worden. Vandaar dat wij daarvoor graag een offerte willen aanvragen.

Lekkage in een glazen serredak herstellen

Serre (uitbouw) lekt licht bij een van de balken aan de binnenkant. Zelf heb ik het idee dat dit wel eens kan komen door de afdichting aan de buitenkant tussen de glasplaten op het dak. Graag wil ik dat iemand hier naar komt kijken om het probleem vast te stellen, zodat we dan een reparatie kunnen laten uitvoeren.

Lekkage aan serredak herstellen

Wij hebben een glazen serre die is gebouwd aan onze achtergevel. Momenteel hebben wij via het glazen serredak op 2 plekken lekkage. We vermoeden dat er reparatie nodig is aan de aansluiting van het lood op de gevel of dat er nieuwe kit moet worden aangebracht. We laten dit hier graag onderzoeken en ontvangen een reparatievoorstel met prijsopgave.

Lekkage glazen serredak herstellen

Door noodweer is er een barst in het glazen serredak ontstaan, waardoor er nu bij ernstige regenval lekkage is. Het dak bestaat uit 3 draadglasplaten, de middelste is gebarsten.

Glazen tafel polijsten

Ik vroeg me af of het ook mogelijk is om een glazen tafelblad van een salontafel te polijsten. Het blad is ca. 120x120cm. Er zitten wat kleine krasjes in, maar het is ons vooral te doen om een enigszins doffe vlek (hoewel lastig te zien) als gevolg van een lekkage. Onder een bepaalde lichtinval is die echter wel duidelijker en we zouden dat eventueel graag verholpen zien. Gezien het gewicht en formaat van de tafel zijn wij niet in de gelegenheid om te tafel te brengen, dus bij de prijsopgave graag uitgaan van werkzaamheden op locatie (als dat mogelijk is). Indien mogelijk zouden wij graag een officiele offerte krijgen, zodat we deze bij de verzekering kunnen neerleggen.

Glazen dakpanelen vervangen

Gaarne maken wij een afspraak voor het vervangen van glazen panelen. Het betreft de panelen van de serre die uit dubbel glas bestaat maar lekkage vertoond. Wij zouden graag het onderste glas transparant hebben en het bovenste gedeelte van melkglas.