Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lekkage in dubbel glas repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lekkage in dubbel glas repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lekkage in dubbel glas repareren

Lekkage in dubbel glas repareren

In een appartementen complex (2x 5 hoog) hebben wij aan de voorzijde een aantal lekkende dubbelglasramen. Grote en kleine. Daarnaast is bij veel ramen (ook die nog geen condens tussen de ruiten hebben) te zien dat het rubber niet meer goed aansluit. En tot slot hebben wij aan de achterzijde nog enkele enkelglas ramen. Die zouden op kosten van de eigenaar vervangen kunnen worden. De lekkende ramen voor zijn voor de VvE. Graag ontvang ik een offerte waarbij ik uitga van een bezoek aan de flat vooraf.

Dubbel glas plaatsen in slaapkamer

Wij willen graag dubbel glas in het kozijn laten vervangen en daarnaast in de 2 grootste ramen een ventilatierooster. In 1 raam zit al een lekkage. Het gaat om ramen: 1 x 80 x 87 cm 2 x 50 x 87 cm 1 x 90 x 87 cm Indien mogelijk willen we ook gelijk de kozijnen laten schilderen, de voordeur en het kozijn beneden.

Lekkage in dubbel glas repareren

Na onze verbouwing/aanbouw in 1998 hebben wij inmiddels 10 lekke ramen en willen die graag laten vervangen/repareren. Het betreft hier de volgende afmetingen: 1 raam van 35 x 210 cm 5 ramen van 30 x 50 cm. 1 raam van 30 x 45 cm. 3 ramen van 25 x 45 cm. Graag ontvang ik hiervoor een passende offerte.

Dubbelglas met een lek vervangen

In verband met een lekkage in huidig dubbel glas moet het glas vervangen worden. De ruit is ongeveer 3 meter bij 1.75 meter.

Dubbel glas vervangen

Ik wil, in verband met "lekkage", 2 stuks dubbel glas laten vervangen in de keuken op de begane grond. Een vast raam van 71 cm breed en 137 cm hoog en een draairaam van 81.5 breed en 130 cm hoog. (Deze maten zijn afkomstig van de levering van de oude ruiten). De kozijnen zijn van hardhout. Het huidige glas is 4-6-4 mm. Geen schilderwerk. Het gaat alleen om het vervangen van het glas, de kozijnen mogen blijven.

Lekkage in dubbelglas verhelpen

Op de bovenverdieping is er een lekkage in een ruit van dubbel glas met een houten kozijn. De ruit is 0.62 x 1.12 meter. Het raam is bereikbaar via het balkon, geen klimwerk nodig. Kan dit vervangen of gerepareerd worden? Welke kosten brengt dat met zich mee?

Dubbel glas leveren en plaatsen

Ik wil 2 ramen die al dubbelglas zijn vervangen ivm lekkage. De afmetingen per raam zijn 110 cm x 110 cm. Graag ontvang ik prijsopgaaf incl. het zetten.

Ruiten vervangen door isolatieglas

Wij wonen in een twee-onder-een-kapwoning uit bouwjaar 1955. Er is door de vorige bewoners gedeeltelijk dubbel glas geplaatst, maar dat is inmiddels 30 jaar oud en er is hier en daar lekkage in die ruiten. Wij willen graag onze woning laten beoordelen en advies ontvangen voor de vervanging van 2 hele grote ruiten, 3 kleine ruiten en 1 ruit in een deur. We willen ook advies over eventueel plaatsen van driedubbel glas. We ontvangen graag een offerte voor de diverse opties.

Lekkage van dubbel glas repareren

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor reparatie van lekkage in dubbel glas. Het betreft 2 ramen. 1 Velux tuimelraam en 1 klein raampje in de badkamer.

Dubbelglas vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van het dubbel glas op de begane grond in verband met lekkage. Het raam is 91 bij 139 cm, gemeten aan binnenkant, in een houten kozijn. De kozijnen worden binnenkort gerenoveerd, nieuwe neuslat + kitwerk + schilderen. De werkzaamheden dienen op korte termijn uitgevoerd te worden.