Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kras verwijderen in dubbel glas? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kras verwijderen in dubbel glas. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kras verwijderen in dubbel glas

Diepe kras uit glas verwijderen

Beschadigd raam door met een schuurmachine op het glas heeft geraakt. Ik heb met het schuren het glas geraakt van een schuifpui. Ik krijg het niet eruit met polijsten. Kunt u een diepe kras eventueel eruit krijgen? Het betreffen zo'n 2 plekjes van elk 20 cm ongeveer.

Kras verwijderen in dubbel glas

Ik heb een kras van ongeveer 10 cm in het glas van de schuifpui.

Kras uit glas van een aquarium verwijderen

Graag zou ik willen weten of het mogelijk is om lichte krassen in het glas aan de buitenzijde van m'n aquarium te verwijderen. En indien dit mogelijk is, wat de kosten hiervan zijn. Zie uw reactie met belangstelling tegemoet.

Kras verwijderen

Ik heb een kras in de raam van mijn aquarium,is die te verwijderen en voor welke prijs ?

Krassen uit ramen verwijderen

5 ramen met kras erop wat kost ongeveer om eruit te laten halen

Kras in glas verwijderen

Betreft 1 kras verwijderen van een ruit op de begane grond aan de buitenzijde. Het huis staat in Baarn. Graag prijsopgaaf.

Kras in dubbelglas herstellen

Graag een prijs voor het verwijderen van een kras van 15 cm in het dubbel glas, aan de binnenzijde. Ik ben zzp'er in de bouw en de klant heeft na het plaatsen van het glas gezien dat er een kras in het glas zit.

Kras uit het glas verwijderen

Graag zou ik een offerte willen voor het verwijderen van een kras aan de buitenzijde van een ruit. De kras is voelbaar als je er met je nagel overheen gaat en is ongeveer 3 cm lang. Het gaat om 1 kras, deze wil ik graag laten herstellen.

Kras in dubbelglas verwijderen

Vrijblijvende offerte voor verwijderen van lichte krassen op buitenzijde van dubbel glas. (PS de krassen zijn niet zo groot en diep zoals deze bij jullie op de site vermeld staan).

Krassen uit de salontafel halen

Ik heb een glazen salontafel , in de vorm van een strijkijzer . Op zijn langst 1,40 meter en op zijn. Breedst 0,90 meter, glas is 1,5 centimeter dik. Op een aantal plekken zit een wat diepere kras, met je nagel te voelen. Ik zou deze graag willen laten verwijderen . Wat gaat dit in totaal ongeveer kosten?