Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kattenluikje in dubbelglas? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kattenluikje in dubbelglas. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kattenluikje in dubbelglas

Kattenluik in dubbel glas plaatsen

Ik wil graag een kattenluikje laten plaatsen in dubbelglas, in het raam van onze schuifpui aan de tuinzijde van ons huis. De afmeting van het glas is ongeveer 1 bij 1 meter. Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en installeren hiervan.

Kattenluikje in dubbelglas

Ik wil een kattenluikje laten plaatsen in een dubbelglas vouwdeur naar het balkon. Graag offerte voor leveren en plaatsen inclusief kattenluikje en alle bijkomende kosten.

Kattenluik met chip in dubbel glas plaatsen

Ik wil graag een kattenluikje met chipherkenning in het raam naast mijn voordeur. Het gaat om dubbelglas. Raam is 27 cm breed en 91,5 cm hoog, binnenzijde kozijn gemeten. Als dat handiger/goedkoper is mag het raam ook vervangen worden door een paneel (inbraak- en tochtbestendig). Graag een volledige offerte, inclusief montage.

Kattenluik in dubbelglas laten plaatsen

In ons nieuwe huis in Weesp willen we in de deur naar de tuin een kattenluikje laten plaatsen. Het glas in de betreffende deur is 0,65 breed en 2,13 hoog. Eind oktober kan gemeten worden, plaatsing als mogelijk in de derde week november. Kan op basis van deze informatie een offerte gemaakt worden en aangegeven worden of de planning mogelijk is?

Kattenluikje plaatsen

Ik wil graag een kattenluikje plaatsen in een glazendeur waar nu dubbelglas in zit. De totale deurhoogte is 246,5 cm en de breedte 60 cm. De ruit is 209,5 hoog x 47 cm breed. Misschien is het ook mogelijk/goedkoper om aan de onderkant hout aan te brengen en daar het luikje in te plaatsen. Of een nieuwe ruit met het luikje er al in? Bij voorkeur in de middag of avond contact.

Kattenluik in dubbelglas plaatsen

Ik wil graag een kattenluik in dubbelglas laten plaatsen. Het glas is 104 cm bij 66 cm. Ik heb nog geen kattenluikje gekocht.

Kattenluik in het dubbelglas plaatsen

We willen graag een kattenluikje in dubbelglas laten plaatsen. We hebben begrepen dat het raam dan vervangen moet worden. Wij wonen op de tweede/derde verdieping van een appartementencomplex. Er zijn gratis parkeermogelijkheden voor de deur. Het gaat om een groot raam die tussen de woonkamer en het balkon staat. Het raam is dus van zonder problemen van beide kanten toegankelijk. Het kozijn is volgens mij gewoon van hout. Het originele raam willen we goed laten inpakken (eventueel met de verpakking van het nieuwe raam) en behouden voor de volgende bewoner. De maten van het raam: 235 cm hoog en 86 cm breed. SGH isolide Superplus HR++Gas/LE 1. 1 5//33. 1 K7151 507679-1 886x2267 LE-E 5MM 1. 1-sp15G 2267. 0 886. 0 15/00 04. 05. 2017

Kattenluikje in nieuw dubbelglas maken

Graag wil ik weten wat het kost om een kattenluikje met chip in een nieuw raam met dubbel glas te plaatsen. Afmeting van het raam is 28 cm bij 110 cm.

Kattenluikje in glazen schuifpui maken

Ik wil een kattenluikje in een glazen schuifpui laten plaatsen, wat zijn hiervan de kosten? Alleen belangstelling als dit in het bestaande dubbelglas kan worden gemaakt. Gelieve mailen en niet bellen.

Kattenluikje in dubbelglas monteren

Gaarne ontvang ik van u een prijsopgave voor het plaatsen van een kattenluikje in dubbelglas. Het raam heeft een metalen sponning. De afmetingen van het raam zijn ongeveer: lengte 78 en breedte 59 centimeter. Zie bijgaande foto's.

Partners

Partners van Casius