Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kattenluik in enkel glas plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kattenluik in enkel glas plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kattenluik in enkel glas plaatsen

Kattenluik in enkel glas plaatsen

Ik wil graag een kattenluik met chipherkenning plaatsen in mijn deur naar het balkon. Het gaat om enkelglas. Het glas in de deur loopt tot helemaal beneden. Als dat handiger/goedkoper is mag het glas ook vervangen worden. Graag een volledige offerte, inclusief montage. En op welke termijn dit kan gebeuren.

Kattenluik in dubbel glas plaatsen

Ik wil graag een kattenluik laten plaatsen in een raam (naast openslaande deuren) met enkel of dubbel glas. De afmetingen van het raam zijn 53 x 53 cm.

Kattenluik in enkel glas monteren

Wij zijn op zoek naar iemand die een kattenluik kan monteren in een paneel (onderste op foto) van een glazen deur (woonkamer-hal). Mag ook het leveren van een nieuw venster met gat. Het is enkel glas. Hiervoor graag offertes.

Kattenluik plaatsen in raam en offerte voor dubbel glas

In de bijlage is een foto en een schets met afmetingen te vinden. We willen graag een kattenluik en we willen deze graag in het raampje links onderen plaatsen. Het raampje heeft enkel glas. Het plaatsen van dit kattenluikje is de basisklus en hetgeen dat sowieso moet gaan gebeuren. Kattenluikje op voorstel van aannemer, liefst eentje die goed sluit (voor isolatie redenen). Uitvoering van kattenluikje graag voor 22 september. Bijkomend ben ik geïnteresseerd om te weten wat het kost om dan in één klap alle ramen die te zien zijn op de foto, inclusief de deur, van dubbel glas te voorzien. Afmetingen zijn op centimeter nauwkeurig, maar niet op millimeter. De deur mag ook van een net ander model zijn, dat wel graag in overleg (als het goedkoper is om de deur te vervangen). Uitvoering van dubbel glas mag ook voor 22 september, maar mag ook daarna gebeuren.

Kattenluik in nieuwe ruit plaatsen

Graag wil ik een kattenluik in enkel glas van een uitgangsdeur naar de tuin laten plaatsen. Nu zit er enkel glas in en het hoeft ook geen HR ++ glas worden (ik weet dat het geadviseerd wordt, maar de kosten daarvan vind ik te hoog). De afmetingen van de deur zijn 80 x 200 cm, afmetingen van het kattenluik zijn ongeveer : 23 X 23 cm. Zal het leveren van het kattenluik niet inbegrepen in jullie diensten zijn, regel ik het ook zelf. Het huidige glas moet bewaard blijven dus netjes eruit halen. Het is best wel een dringende klus, gewenste plaatsing data is tussen 25 april tot 3 mei.

Kattenluik in dubbelglas laten plaatsen

Kattenluik met chip in enkel dubbel glas laten plaatsen.

Kattenluik in enkel glas plaatsen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het plaatsen van een raam van enkel glas, 88 cm x 1.37 meter. Met een uitsparing ten behoeve van een kattenluik. Het nieuwe raam moet het oude raam van dubbel glas vervangen. Het bestaande raam houd ik hier en wordt later bij mijn verhuizing weer teruggeplaatst. Het kattenluik koop ik zelf.

Kattenluik in een deur plaatsen

Graag zou ik een prijsopgave ontvangen voor het plaatsen van een kattenluik in een deur. Er zit nu dubbel glas in de deur van 54 x 130 centimeter groot. Ik verneem graag de kosten voor de volgende mogelijkheden: - Het kattenluik plaatsen in het bestaande dubbelglas - Het glas vervangen voor enkel glas met daarin een kattenluik - Het glas vervangen voor een houten plaat met daarin een kattenluik.

Kattenluik in enkel glas plaatsen

Graag wil ik een kattenluik in mijn deur met enkelglas laten plaatsen, de afmetingen van het raam zijn 56 bij 131.5 centimeter, dit is gemeten van kozijn tot kozijn. Het gaat om een deur op de 1e verdieping. Kunt u ook een kattenluik aanbieden die op de chip van de kat werkt en die je handmatig kan dichtzetten zodat de kat niet naar buiten kan? Desgewenst kan ik het kattenluik ook zelf aanschaffen.

Kattenluik in glas plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een kattenluik in een raam (enkel glas).