Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Isolatieruit vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: isolatieruit vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: isolatieruit vervangen

Isolatieruit vervangen

Wij hebben in onze slaapkamer een kunststof kozijn met daarin een isolatieruit van 152 x 140 cm. In die ruit zitten kunststof kruisroeden en daar willen wij vanaf. We willen die ruit laten vervangen door een HR++ isolatieruit zonder roeden. De ruit zit op stahoogte. We ontvangen hiervoor graag uw prijsindicatie.

Isolatieruiten vervangen

Ik wil graag 3 isolatieruiten laten vervangen omdat die lek zijn. Het gaat om 2 ruiten op de begane grond met de afmeting circa 90 x 200 cm. Verder is er een dakraam van ongeveer 80 x 120 cm op de zolderverdieping waar een nieuwe isolatieruit in moet. In alle gevallen wil ik er HR+ isolatieglas in laten plaatsen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte. Een bezoek om alles nog even goed in te meten stel ik op prijs.

Ventilatierooster in het raam vervangen

Ik heb in mijn keuken een bovenlicht met daarin een isolatieruit met een ventilatierooster erboven. Ik wil dat ventilatierooster laten vervangen door een nieuw rooster met stangbediening. De bestaande isolatieruit moet daarbij worden herplaatst. Ik laat de klus hier graag even inmeten en ontvang daarna uw offerte.

HR-isolatieruit vervangen in een stacaravan

Wij willen graag onderhoud laten verzorgen aan onze stacaravan. Er is daar een isolatieruit lek en de glaslatten zijn ook niet zo goed meer. De ruit is ongeveer 92,5 x 105 cm. Er moeten te zijner tijd ook nog 6 ramen worden vervangen. Wij maken graag een afspraak om de klus hier goed in te meten. Daarvoor zijn wij alleen in de weekends en bouwvak op deze camping.

Isolatieruit vervangen in serre

Ik heb in mijn serre een lekke isolatieruit van 684 x 820 mm. Ik laat de defecte ruit graag demonteren, een nieuwe ruit plaatsen en afwerken. Mijn voorkeur gaat uit naar Thermobel Stopray 43/25 (75% zonwerend). Ik ontvang graag uw offerte.

Vervangen van een isolatieruit

Wij hebben op de 1e verdieping van onze eengezinswoning een lekke isolatieruit. Het is een ruit van ongeveer 1500 mm breed en 1250 mm hoog. We willen deze graag laten vervangen door een isolatieruit met een hoge isolatiewaarde. De glaslatten moeten ook vervangen worden. We laten de ruit hier graag even goed inmeten en ontvangen daarna uw offerte.

Ventilatierooster plaatsen met isolatierruit

Op de 1e verdieping van mijn woning heb ik een hardhouten kozijn van ongeveer 152 x 86 cm met daarin een isolatieruit. Ik wil die ruit graag laten vervangen door een isolatieruit met daarboven een regelbaar ventilatierooster. Ik laat de klus hier graag even opmeten en ontvang daarna uw offerte.

Isolatieruit vervangen met ventilatierooster

Ik heb in mijn slaapkamer een houten kozijn van ongeveer 72 x 80 cm met daarin een isolatieruit. Ik wil graag een prijsindicatie ontvangen voor het plaatsen van een ventilatierooster en nieuwe isolatieruit in dat kozijn.

Enkelglas vervangen door isolatieglas

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het vervangen van enkel glas door een HR++ isolatieruit. Het gaat om een ruit op de begane grond van mijn woning, met de afmeting van ongeveer 123 x 200 cm. Ik laat de ruit graag inmeten en daarna plaatsen met nieuwe glaslatten.

Enkel glas vervangen door HR++ isolatieglas

Ik wil aan de achterzijde van mijn woning 3 enkelglas ruiten laten vervangen door HR++ isolatieglas. Het gaat om een kantelraam van ongeveer 74 x 35 cm, dat ik wil laten verwijderen en daar dan een isolatieruit in de sponning wil laten zetten. Verder een naar buiten draaiend raam van ongeveer 63 x 115 cm en een groot raam van ongeveer 167 x 190 cm. Ik laat alles hier graag even inmeten en ontvang daarna uw offerte.

Partners

Partners van Casius