Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Isolatieglas in de voordeur maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: isolatieglas in de voordeur maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: isolatieglas in de voordeur maken

Isolatieglas in de voordeur maken

4 enkel glas ruitjes vervangen door 1 mat isolatieglas. Gaat om 70 bij 70 cm glas. Graag latjes in het glas verwerken.

Isolatieglas aanbrengen

Graag wil ik het glas in de voordeur en de 2 ramen laten vervangen door isolatieglas. In de deur gaat het om 1 deel van 69 cm breed en 94 cm en 1 deel van 69 cm breed en 33 cm. De afmetingen van de ramen zijn als volgt, raam 1 is 23 cm breed en 39 cm hoog en raam 2 is 66 cm breed en 47 cm hoog.

Toiletraam en inbraakwerend glas plaatsen

1) Graag een toilet raam plaatsen. Ontwerpschets is bijgevoegd. Het raampje met houten kozijn zou een HR ++ isolatieglas moeten zijn, bij voorkeur een SGH AR 90 Isolide S U=1.20. De kozijnmaat is ongeveer 90 x 60 cm. Het draairaam opent naar de binnenzijde en is afsluitbaar. De afwerking conform stijl van overige ramen van het pand. 2) Graag een raam in de voordeur plaatsen. De voordeur is 232 cm x 102.50 cm van het Merk: Kergo nrL1. Glas moet aan warmte- en geluidsisolatie en brandvoorschriften van de deur voldoen. Dit is een vereiste van de VvE. Bij voorkeur maximaal mogelijke vensterafmeting opvragen bij Kergo (zij geven geen informatie aan particulieren). Zoals in de bijliggende foto aangegeven zou het glas 30 cm vanaf de rand geplaatst worden.

Enkelglas ruiten vervangen door isolatieruiten

Wij hebben een eengezinswoning gekocht en krijgen daarvan op 14 april de sleutel. Er zitten daar bij de voordeur drie ramen met enkel glas dat wij willen laten vervangen door isolatieglas. Het gaat om een raam boven de deur van ongeveer 25 cm hoog en 95 cm breed. Naast de deur zitten 2 ruiten van respectievelijk 75 cm hoog x 95 cm breed en van 130 cm hoog x 95 cm breed. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Twee isolatieruiten in de voordeur vervangen

Wij hebben een voordeur met 2 ruiten boven elkaar. Onze dochter is tegen de onderste ruit gevallen, waardoor het glas is gebarsten. Wij willen nu graag de hele deur laten voorzien van geïsoleerd veiligheidsglas. Onze buren hebben in de voordeur isolatieglas dat gematteerd is. Dit vinden wij wel mooi voor onze deur. We laten het glas hier graag even inmeten en ontvangen daarna een offerte.

Dubbel glas in de voordeur plaatsen

Omdat er in onze buurt veel wordt ingebroken via de voordeur, wil ik het enkel glas in onze voordeur laten vervangen door isolatieglas. Het gaat om twee ruiten, boven van 71 x 98 cm en onder van 71 x 65 cm. Ik laat graag even beoordelen of de deur er geschikt voor is of voor gemaakt kan worden. Daarna ontvang ik graag een offerte.

Isolatieruit plaatsen in een voordeur

Ik heb in mijn voordeur een ruit van ongeveer 43 x 125 cm. Het is enkel glas en ik wil deze graag laten vervangen door een isolatieruit. De glaslatten moeten ook worden vernieuwd. Ik wil ook de mogelijkheid bespreken om er isolatieglas met aan één zijde figuurglas in te laten plaatsen. Graag ontvang ik hiervoor een prijsopgave.

Plaatsen standaard isolatieglas

Is het mogelijk een offerte te ontvangen voor het verwijderen van oud glas, plaatsen van nieuw en de afwerking bestaande glaslatten? Het gaat om standaard isolatieglas 62 cm breed en 130 cm hoog voor in de voordeur.

Isolatieglas in de voordeur plaatsen

Onze voordeur heeft momenteel 3x3 kleine ruitjes (ca 18x34 elk), waarvan de middelste gebroken is. We willen graag de gelegenheid aangrijpen om de ruitjes te vervangen door isolatieglas (mag als één enkele ruit), zodat er minder kou van de voordeur afkomt. Graag een indicatie van de kosten, voor glas + plaatsing. Indien mogelijk, graag ook meerprijs voor matglas e.d. aangeven.

Isolatieglas plaatsen

Ik wens een prijsopgave over plaatsing van dubbel glas, inclusief ventilatieroosters. BEGANE GROND: -de erker: rechter vaste raam met rooster, vaste groot middelste raam, bovenste raam boven grote raam, glas in lood, linker te openen raam. -voordeur: 1x glas in lood, bovenkant deur -zijgevel: linker vaste raam met rooster bij trap, kelderraampje, toiletraampje met rooster, rechter vaste raam bij keuken. 1E VERDIEPING: -slaapkamer voor: rechter te openen raam.