Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Inbraakwerend glas in de voordeur plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: inbraakwerend glas in de voordeur plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: inbraakwerend glas in de voordeur plaatsen

Inbraakwerend glas in de voordeur plaatsen

Ik wil graag de voordeur laten voorzien van geisoleerd en inbraakwerend blankglas. Momenteel voorzien van twee stukken enkelglas. Zie foto. Tevens glaslatten vervangen. Deur hoeft niet geschilderd te worden. Glas te leveren door glaszetter. Graag een prijsopgave voor de totale klus.

Voorzetramen voor glas (in lood) ramen en voordeur zetten

We hebben een woning met alleen ramen met enkel glas gekocht. We willen enkele ramen en een deur (met glas in lood) voorzien van voorzetramen, onder andere in het kader van veiligheid. Mocht u ook beschikken over folie (inbraakwerend en UV filter), dan zouden we dat ook graag apart in en offerte terugvinden (prijs per m/cm en voor aanbrengen).

Toiletraam en inbraakwerend glas plaatsen

1) Graag een toilet raam plaatsen. Ontwerpschets is bijgevoegd. Het raampje met houten kozijn zou een HR ++ isolatieglas moeten zijn, bij voorkeur een SGH AR 90 Isolide S U=1.20. De kozijnmaat is ongeveer 90 x 60 cm. Het draairaam opent naar de binnenzijde en is afsluitbaar. De afwerking conform stijl van overige ramen van het pand. 2) Graag een raam in de voordeur plaatsen. De voordeur is 232 cm x 102.50 cm van het Merk: Kergo nrL1. Glas moet aan warmte- en geluidsisolatie en brandvoorschriften van de deur voldoen. Dit is een vereiste van de VvE. Bij voorkeur maximaal mogelijke vensterafmeting opvragen bij Kergo (zij geven geen informatie aan particulieren). Zoals in de bijliggende foto aangegeven zou het glas 30 cm vanaf de rand geplaatst worden.

Inbraakwerend glas in de voordeur plaatsen

Ik wil in de voordeur inbraakwerend glas laten plaatsen. Momenteel zit er een ruit met motief in en ik vraag me af of deze kan blijven zitten of dat we een geheel nieuwe ruit moeten plaatsen met mat glas. De voordeur is van hardhout. Het raam is 40*135 cm.

Dubbel glas in winkeldeur plaatsen

Het inzetten van dubbel glas van 75 x 193 cm in een winkeldeur van hout. Advies welk dubbel glas het beste. Mogelijk is het glas ook inbraakwerend? Graag eerst een offerte of vragen per mail.

Inbraakwerend glas in voordeur zetten

Ik wil graag inbraakwerend glas in de bestaande voordeur laten plaatsen. Het glas is ongeveer 0.60 x 1.20 meter groot.

Veiligheidsglas of inbraakwerend glas plaatsen

Onze houten voordeur (jaren '30) bevat in de lengte kleine rechthoekige ramen van enkelglas (met enkele horizontale dwarslatten). Wij zouden dit graag willen behouden maar aan de binnenkant veiligheidsglas/inbraakwerend glas (NEN 5096) laten plaatsen om de kans op inbraak te verkleinen, zonder de stijl van de woning/deur al te veel te wijzigen. Mocht behoud van de oorspronkelijke ramen niet mogelijk zijn, dan ontvang ik graag ook een offerte voor vervanging van de ramen. Afmeting hoogte 1.38 m. en breedte 29,5 cm.

Inbraakwerend glas plaatsen in een winkelpand

Ik wil graag een ruit vervangen, het is een winkelpand, dus gehard veiligheidsglas. Er wordt nu iedere keer geprobeerd om door het glas heen te komen door inbrekers. Het is een fotozaak. De hoogte van het raam is 1880 mm en breedte 2880 mm. Er zit in een alu kozijn met hout aan binnenkant in, zo ik heb begrepen. Glasmaat is een indicatie, dus extra opmeten gewenst. Ook dient het glas geplaatst te worden.

Glas voordeur vervangen

Beveiligingsglas in de voordeur of inbraakwerend glas in de voordeur leveren en plaatsen. Afmeting: 2 x 60 bij 70 cm. Graag advies/mogelijkheden en offerte.

Op de bovenverdieping hebben we 7 ramen ...

Op de bovenverdieping hebben we 7 ramen en een deur met enkel glas, totaal ongeveer 3,5 vierkante meter. Dit moet vervangen worden door dubbel glas. Ook moeten er aan de voorzijde bij twee ramen downlufters worden geplaatst. Verder willen we op de eerste verdieping één of twee dakramen laten plaatsen. Eén ervan moet voorzien zijn van inbraakwerend glas (graag advies) en moet in een ventilatiestand vastgezet kunnen worden.