Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

HR isolatieglas vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: hR isolatieglas vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: hR isolatieglas vervangen

Vervangen van isolatieglas

Graag wil ik een offerte voor het vervangen van het HR++ isolatieglas met de afmeting van ongeveer 2215 x 1055 mm.

Serredak floatglas vervangen

8 schuine dakramen heb ik in mijn woning welke door storm in januari beschadigd zijn en vervangen moeten worden. De ramen liggen in aluminium glasroeden in stroken ruberoid. Een raamdeel bestaat uit twee lagen: de onderkant is van spiegeldraadglas dat onbeschadigd is gebleven en een buitenkant die van floatglas is. De constructie werd in 1982 geplaatst. Er zijn diverse adviseurs geweest met verschillende adviezen. De verzekeraar raadde ons stegdoppelplaten (acrylaat of polycarbonaat) aan maar bij nader inzien lijkt me dat riskant in verband met beschadiging en de helderheid van de platen. Mijn eerste uitgangspunt was het plaatsen van float glas of gelaagd isolatieglas in combinatie met de onder ruit die volgens mij niet hoeft worden te vervangen. Dit moet HR++ zijn.

HR isolatieglas vervangen

Ik wil in ons appartement, vierde verdieping, het bestaande dubbelglas, 1986, vervangen door nieuw HR-glas. Het gaat om de keukenzijde, oosten, oppervlakte ongeveer 3 m2, balkondeur + raam ernaast, en een deel van de glaspui, zuiden, van ook ongeveer 3 m2.

HR++ isolatieglas vervangen

I need to replace 5 windows with double glass and build a new wooden frame for one of them. The windows are all at the first floor. Size of the windows: - 4 windows 80cm(length) x 37cm(height) - 1 window 80cm(length) x 211cm(height) <- needs a new frame The second one is currently made of three different glasses and has a triangular top, which needs to be closed with some wood so we can install a single normal rectangular window, see pictures.

Isolatieruiten vervangen

Ik wil graag 3 isolatieruiten laten vervangen omdat die lek zijn. Het gaat om 2 ruiten op de begane grond met de afmeting circa 90 x 200 cm. Verder is er een dakraam van ongeveer 80 x 120 cm op de zolderverdieping waar een nieuwe isolatieruit in moet. In alle gevallen wil ik er HR+ isolatieglas in laten plaatsen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte. Een bezoek om alles nog even goed in te meten stel ik op prijs.

Toiletraam en inbraakwerend glas plaatsen

1) Graag een toilet raam plaatsen. Ontwerpschets is bijgevoegd. Het raampje met houten kozijn zou een HR ++ isolatieglas moeten zijn, bij voorkeur een SGH AR 90 Isolide S U=1.20. De kozijnmaat is ongeveer 90 x 60 cm. Het draairaam opent naar de binnenzijde en is afsluitbaar. De afwerking conform stijl van overige ramen van het pand. 2) Graag een raam in de voordeur plaatsen. De voordeur is 232 cm x 102.50 cm van het Merk: Kergo nrL1. Glas moet aan warmte- en geluidsisolatie en brandvoorschriften van de deur voldoen. Dit is een vereiste van de VvE. Bij voorkeur maximaal mogelijke vensterafmeting opvragen bij Kergo (zij geven geen informatie aan particulieren). Zoals in de bijliggende foto aangegeven zou het glas 30 cm vanaf de rand geplaatst worden.

HR++ glas / driedubbel glas plaatsen

Ik ben als architect betrokken bij een energie advies voor een tussenwoning met 3 woonlagen uit de jaren '30. Er zit nog voornamelijk enkel glas in het pand en dit willen we laten vervangen door HR++ en triple isolatieglas. We maken graag een afspraak om alle ruiten ter plaatse in te meten en de toestand van de kozijnen en ramen te beoordelen. Daarna ontvang ik graag een offerte voor de levering en plaatsing en alle bijkomende kosten. Het gaat globaal om de volgende maten: Op de 2e verdieping: - achter: 1x 80 x 150 cm / 1.2 m² - voor: 1x 100x100 cm / 1 m² triple glas - 2x 35 x 60 cm / 0.42 m² triple glas Op de 1e verdieping: - achter: 2x 110 x 250 cm / 5.5 m² - achter: 3x 50 x 150 cm / 2.25 m² - voor: 3x 100x230 cm / 6.90 m² triple glas Op de begane grond: - achter: 1x 100x160 cm / 1.6 m² - voor: 2x 100x220 cm / 4.4 m² triple glas - voor: 1x 100x300 cm / 3 m² triple glas

Enkelglas vervangen door isolatieglas

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het vervangen van enkel glas door een HR++ isolatieruit. Het gaat om een ruit op de begane grond van mijn woning, met de afmeting van ongeveer 123 x 200 cm. Ik laat de ruit graag inmeten en daarna plaatsen met nieuwe glaslatten.

Gehele woning voorzien van HR++ isolatieglas met ventilatieroosters

Graag zouden wij van u een offerte willen ontvangen voor het vervangen van alle ruiten in onze hele woning door HR++ isolatieruiten met ventilatieroosters, conform de bijlage. Het betreft hier een rijtjeswoning waarvoor wij eventueel zowel beneden als boven nieuwe beglazing willen laten plaatsen. De draaiende delen boven zijn nog enkel glas. De ventilatieroosters mogen ook alternatief zijn, mits wel gelijkwaardig. Wij willen dit graag in het voorjaar laten verzorgen en ontvangen graag uw aanbieding.

Badkamerruit vervangen

Ik heb een barst aan de binnenzijde van mijn badkamerraam. Daarin zit HR++ isolatieglas met ongeveer de maat 144 x 79 cm. Ik ontvang graag een offerte voor de vervanging.

Partners

Partners van Casius