Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Houten schuiframen nieuw veersysteem? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: houten schuiframen nieuw veersysteem. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: houten schuiframen nieuw veersysteem

Ventilatierooster in bestaand raam maken

We hebben oude schuiframen met houten kozijnen in ons huis in Amsterdam. We hebben onlangs dubbelglas laten plaatsen (met opzet latjes) en er zouden ook ventilatieroosters geplaatst worden. Dit is echter niet gebeurd door onze aannemer. Er zit nu dubbel glas op de ramen maar er zitten geen ventilatieroosters in. Zou dit eventueel nog kunnen en wat zouden de kosten hiervoor zijn? Het gaat om een 5-tal ramen. Bij voorbaat veel dank!

Houten schuiframen nieuw veersysteem

Ik heb 4 ouderwetse houten schuiframen en 4 hebben een nieuw schuifsysteem nodig. Ik hoor graag of dit mogelijk is.

Dubbelglas leveren en plaatsen

Wij willen graag een offerte voor het leveren en plaatsen van dubbelglas in bestaande houten kozijn (schuiframen). Wij hebben 4 schuiframen van ongeveer 2 meter hoog en 1 meter breed. Daarnaast hebben we een deur naar het balkon die erg tocht. We willen een nieuwe deur (met ruit) die beter af dicht. De maten van 75 cm breed en 2,05 meter hoog. Het raam in de deur is 1,10 lang en 50 cm breed. Wellicht moet er ook een nieuw kozijn voor de deur komen. Dan hebben we nog een groot raam van 2 meter bij 1.5 meter, nu enkel glas en te vervangen in zelfde kozijn naar dubbel glas. Het grote raam kijkt uit op het balkon. Is dus makkelijk bereikbaar. Dan nog een uitklapbaar onder raam van 80 cm breed en 1 meter hoog, met daarboven een vast raam van 80 cm breed en 40 cm hoog, dit laatste raam kan niet open. Het laatste raam is ook uit tweeën delen, maar hier is het onderste deel vast circa 95x90 cm en daar boven een raam van 90 cm breed en 45 cm hoog (uitklapbaar). De oude kozijnen kunnen waarschijnlijk blijven, omdat het enkel glas makkelijk te verwijderen zal zijn. Het huis bevindt zich 3 hoog. Ik zou graag iemand willen uit regio Amsterdam.

Isolatieglas plaatsen in houten kozijnen

In mijn nieuwe huis wil ik graag het enkele glas vervangen voor isolatieglas in de houten kozijnen. Het gaat om 6 ramen van ongeveer 150 x 60 cm, 8 ramen van 150 x 60 cm en 4 ramen van 60 x 170 cm. Dit dient de vakman nog goed in te meten. Het gaat om 4 schuiframen die dicht geverfd zijn, en 4 deuren. Begin november voorkeur qua timing.

Schuiframen met glas-in-lood bovenraam vervangen

Aan de voorzijde zijn 6 schuiframen met dubbel glas en houten kozijnen. De ramen bestaan uit 2 delen met het bovenste deel uit glas-in-lood bestaat. Deze ramen laten veel tocht door en geluid. Sommige ramen gaan niet open. Andere blijven niet open. We hebben interesse om alle ramen te vervangen en denken te gaan voor kunststoframen. We wonen op een 2de verdieping en hebben dus ook steigerwerk nodig. Graag willen we een idee krijgen over welk totaal bedrag we moeten denken. Misschien is het handig om de prijs per raam te weten, dan kunnen we kiezen om het in 2x te doen. 3x slaapkamer en 3x woonkamer. 4 ramen zijn 111 breed x 175 hoog, de grootste is 123 breed x 175 hoog en nog een van 80 x 175.

Wij willen graag dubbele beglazing voor ...

Wij willen graag dubbele beglazing voor 2 oude houten schuiframen, 2 balkondeueren in een huis uit 1897. Daarnaast mouten 10 houten ramen, een dakkozijn en een balkonhek geschildert worden. Het dakkozijn mout worden voorzien met duivenpinnen en 8 van de 10 ramen met een kinderbeveiliging.

Bouwjaar: 1906. Inh woning 750 m3. ...

Bouwjaar: 1906. Inh woning 750 m3. Project: woning geheel voorzien van HR+++ dubbelglas. Houten kozijnen nog in goede staat. 4 ramen voorzien van een toog en zijn vertikaal bewegende schuiframen. Diverse ramen voorzien van roeden. Streven om het huis zoveel mogelijk in de oude staat te laten. Discussiepunt: dikte van het houtwerk van de ramen en deuren is ca 43 mm. Kan het dubbelglas in het bestaande houtwerk worden ingebouwd (met behulp van opdeklatjes) of dien ik er rekening mee te houden dat al het houtwerk van de ramen en deuren (excl de kozijnen want die zijn nog goed) vervangen moet worden. Ga alleen in zee met een AF-glaszetter

Als Vereniging van Eigenaren willen we ...

Als Vereniging van Eigenaren willen we ons hele pand dubbel beglazen. Het voornaamste doel is geluidsisolatie. Het tweede doel is warmte- en tochtisolatie. Het pand bestaat uit vijf etages. Begane grond: drie extreem grote ruiten (vast, kunnen niet open), oppervlakte naar schatting 15 m2. Per etage (maal vier!): 17 ramen (7 schuiframen, 7 niet te openen bovenramen, 2 balkondeuren met 1 niet te openen bovenraam). We willen het oude karakter van de schuiframen met mooie omlijsting uit 1920 het liefst behouden. Hoe is dat mogelijk? Welke opties zijn er? Onze voorkeur gaat uit naar een houten oplossing, maar we zijn ook geinteresseerd in aluminium voorzetramen. Voor de begane grond en de overige etages zijn verschillende oplossingen geen probleem.