Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Grote spiegel ophangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: grote spiegel ophangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: grote spiegel ophangen

Grote spiegel twee ophangen

1 september wil ik graag mijn winkel open, graag zou ik mijn spiegel al opgehangen willen hebben. Het zijn 2 grote spiegels: 65 x 150 cm. De muren zijn steen of glas. Tevens moet er een wasunit (voor haren wassen) geplaatst worden, en het leidingwerk moet daarvoor gelegd worden.

Spiegel van badkamermeubel vervangen

De grote spiegel (95 x 78 cm) van de badkamermeubel begint bruine randen te krijgen en we willen die vervangen.

Spiegels op maat laten snijden

Op de overloop hebben wij een driehoek onder het schuine van het dak. Dit is een vlakke wand in de vorm van een driehoek, alleen een draagbalk onderbreekt de schuine zijde van deze driehoek. Graag zouden wij deze 'drie hoek' willen beplakken met spiegel(s). Het hoeft niet 1 grote spiegel te zijn Drie banen met spiegels naast elkaar zou geen probleem zijn. Zie bijgevoegde foto om een indruk te krijgen. De onderzijde is 180 cm en de rechter staande zijden is 240 cm (de linker zijde loopt dus schuin).

Spiegel versmallen

Ik heb een grote, zware spiegel van 90 x 210 cm die ik smaller wil laten maken naar 75 x 210 centimeter.

Oude spiegel laten snijden

In Egmond-Binnen wonen wij en wij zoeken een spiegelsnijder voor een grote spiegel waar een hoek uit is. Geschat 2 x 1.50 meter. Er moet een rand af.

Diverse spiegels leveren en monteren

Ik ben het installatiewerk aan het verzorgen in een casco woning van een klant. Daar moeten diverse spiegels worden geleverd en geplaatst. Het gaat om enkele spiegels in de badkamer, in drie toiletten en in de kelder waar een kleine kapsalon wordt gemaakt. In die kapsalon moet een grote spiegel over de hele wand worden geplaatst. Graag overleg ik in de woning even over de mogelijkheden en laat de spiegels inmeten. Ik ontvang namens de klant graag een prijsopgave.

Grote spiegel (2m x 2m) leveren en ophangen

Wie kan er een nieuwe spiegel 2mx2m leveren en ophangen in mijn living? De oude dient te worden afgebroken. Hoeveel zou het mij kosten?

Grote spiegel leveren en monteren

Kunt u mij een offerte geven van een grote spiegel. Afmeting 2.20 meter breed en 2.50 meter hoog met onzichtbare bevestiging. Er hoeft geen facetrandje aan of zo. De spiegel dient door de u te worden leveren en bevestigd. Bevestiging aan een binnenmuur, denk wel van beton.

Spiegel op maat met houten lijst leveren

Spiegel op maat, grote ronde spiegel met houten lijst. Ongeveer een diameter van 180cm. In de bijlage een goed voorbeeld.

Maatwerk spiegels leveren en plaatsen

Graag zou ik op maat spiegels willen bestellen voor de 2 toiletten en een grote spiegel voor in de badkamer. De afmetingen zijn als volgt: - badkamer 1.70 hoog bij 82 cm breed; - toilet 170 hoog bij 20 cm breed; - toilet 2.15 lang bij 25 cm breed.