Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Glazen windscherm plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: glazen windscherm plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: glazen windscherm plaatsen

Glazen windscherm plaatsen

Graag zou ik een offerte willen van glazen windscherm ondoorzichtig. Als afscheiding tussen 2 balkons. Ongeveer 100 x 40 cm. Het kan tegen een metalen (geschilderd) hek aan gemonteerd worden. Met vriendelijke groet.

Windscherm balkon plaatsen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten leveren plaatsen van een glazen windscherm aan de zuidwest kant van het balkon. Het scherm moet 2.3 meter hoog en 2 meter breed zijn. De loggia boven het balkon is minder diep dus het scherm zal met een extra staander geplaatst moeten worden.