Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Glazen tafel laten repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: glazen tafel laten repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: glazen tafel laten repareren

Glazen salontafel polijsten

Glazen ronde tafel laten polijsten. De tafel heeft een diameter van 150cm. Betreft voornamelijk kleine krasjes en twee diepe krassen van 0,2mm. Het doel is om de tafel krasvrij te maken. Ivm werk graag via de mail reageren.

Glazen salontafel repareren

Ik wil mijn beschadigde glazen tafel laten repareren. Voor schade zie bijgesloten foto's.

Glazen tafel laten repareren

Ik heb glasschade aan het tafelblad van mijn eettafel. Dit is gebeurt doorat er met een hard voorwerp tegen het glas is geslagen. Er zit een barst in en ook is er een stukje van afgebroken (zie foto). Het tafelblad bestaat uit drie losse glasdelen en er zit een mechanisme in zit om de tafel in- en uit te klappen. Zie bijlage voor foto's. Kunt u aangeven welke mogelijkheden u kunt bieden om de schade te herstellen en wat het gaat kosten? De producent van de tafel bestaat niet meer. Ik zou graag een offerte willen voor de verzekering voor een nieuwe glasplaat met onderstaande specificaties: - Glasplaat zijkanten 47,50 cm x 140 cm. - Glasplaat midden 45 cm x 140 cm. - Dikte van glasplaat is +/- 0,6 cm. - Hoeken zijn afgerond. - Melk glas / satijn glas.

Glazen salontafel polijsten

Ik wil graag mijn glazen salontafel aan beide zijden laten polijsten. De tafel is 120 x 120 cm en daarmee te zwaar om te vervoeren en dienen de werkzaamheden bij ons op locatie te worden uitgevoerd

Glazen tafel laten repareren

Op het glasoppervlak van de salontafel zit een ster. Het is een glazen plaat van 1 cm dik.

Glazen tafel polijsten

Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn van het polijsten van een glazen salontafel 70 bij 110. Het gaat om het bovenblad. En kan dat ook thuis? Graag hoor ik van u.

Glazen tafel laten repareren

Van glazen salontafel is klein stukje van rand afgebroken. Graag mogelijkheden tot reparatie.

Polijsten glazen Rolf Benz salontafel

Grrag offerte voor verwijderen van krassen is glazen salontafel ( design tafel van mek Rolf Benz= glasplaat met gelijmde metalen onderstel) Glasplaat is 80 bij 140 cm , krassen zijn niet al te diep , maar wel duidelijk zichtbaar bij lichtinval.

Glazen tafel en salontafel polijsten

Het gaat om een glasplaat van 1 x 1 meter en 1 glasplaat van 80 cm x 1.40 meter. Beide platen zijn van dik veiligheidsglas en horen in een salontafel. Er zitten alleen oppervlakkige krasjes op aan beide zijdes van de platen. De platen kunnen ergens heen worden gebracht. Graag zouden wij horen wat dit zou kosten.

Glasplaat van de tafel repareren

Betreft een glazen tafel (120 cm x 60 cm) die over het totale oppervlak licht bekrast is. Graag ontvang ik van u een offerte m.b.t. deze kosten. Gezien het feit dat de tafel eenvoudig te vervoeren is zou ik deze uiteraard ook op locatie kunnen bezorgen. Ik hoor graag van u.