Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Glazen tafel laten repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: glazen tafel laten repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: glazen tafel laten repareren

Glazen tafel laten repareren

Op het glasoppervlak van de salontafel zit een ster. Het is een glazen plaat van 1 cm dik.

Glazen tafel polijsten

Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn van het polijsten van een glazen salontafel 70 bij 110. Het gaat om het bovenblad. En kan dat ook thuis? Graag hoor ik van u.

Krassen uit een glazen tafel halen

De glazen salontafel is 110x110 cm en 2 cm dik. Er zitten wat gebruikers krasjes in en die wil ik er uit laten halen. Nu wil ik graag weten of dat hier thuis kan gebeuren en wat dat de prijs van is. Graag per mail.

Glazen tafel laten repareren

Van glazen salontafel is klein stukje van rand afgebroken. Graag mogelijkheden tot reparatie.

Polijsten glazen Rolf Benz salontafel

Grrag offerte voor verwijderen van krassen is glazen salontafel ( design tafel van mek Rolf Benz= glasplaat met gelijmde metalen onderstel) Glasplaat is 80 bij 140 cm , krassen zijn niet al te diep , maar wel duidelijk zichtbaar bij lichtinval.

Glazen tafel en salontafel polijsten

Het gaat om een glasplaat van 1 x 1 meter en 1 glasplaat van 80 cm x 1.40 meter. Beide platen zijn van dik veiligheidsglas en horen in een salontafel. Er zitten alleen oppervlakkige krasjes op aan beide zijdes van de platen. De platen kunnen ergens heen worden gebracht. Graag zouden wij horen wat dit zou kosten.

Polijsten bovenbladen glazen salon- en bijzettafel

1. Betreft herstellen van een glazen salontafel (120 cm x 80 cm) waarvan het bovenblad over het totale oppervlak licht bekrast is. 2. Betreft herstellen van glazen bijzettafel (70x70 cm) waarvan bovenblad over het totale oppervlak licht bekrast is + vastzetten van kunststof poten. Graag ontvang ik van u een gespecificeerde offerte m.b.t. deze kosten. Optioneel: gezien het feit dat de tafel eenvoudig te vervoeren is zou ik deze uiteraard ook op locatie kunnen bezorgen. Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groeten, Toon Jansen, Roosendaal

Glasplaat van de tafel repareren

Betreft een glazen tafel (120 cm x 60 cm) die over het totale oppervlak licht bekrast is. Graag ontvang ik van u een offerte m.b.t. deze kosten. Gezien het feit dat de tafel eenvoudig te vervoeren is zou ik deze uiteraard ook op locatie kunnen bezorgen. Ik hoor graag van u.

Glazen salontafel inkorten

Wij hebben een salontafel van 120 bij 150 cm. Graag willen wij de tafel inkorten naar 120 bij 120. Dikte van het glas is 2 cm. De rvs poten zijn gelijmd (denk ik).

Glazen tafel reparatie

Ik heb 2 kleine bijzettafels die aan de glasrand beschadigd zijn. Het gaat om het bijwerken van aan iedere tafel een stukje aan de rand van de tafel. Grootte 1cm Kunt u mij een indicatie geven van de kosten?