Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Glazen serre dak vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: glazen serre dak vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: glazen serre dak vervangen

Glazen serre dak vervangen

We hebben een huis gekocht en willen het serredak vervangen. Er ligt een houten kozijn met 8 glazen ruiten op van 200 x 54 cm, deze hebben draadstaal en sommige zijn gebarsten. Het houten kozijn lijkt nog in orde maar kan ook als geheel redelijk eenvoudig verwijderd worden. Wij willen nieuwe ramen. Het kan heel heet worden geven de verkopers van het huis aan. Er moeten dus zonlichtreflecterende ramen inkomen. Ook willen we horizontale gordijnen om het nog beter af te kunnen schermen. Graag horen we of dat het best aan de buitenzijde of aan de binnenzijde kan komen. Als optie willen we ramen waarin zonnepanelen verwerkt zijn. We horen graag wat mogelijk is en wat de kosten zijn. Afvoerkosten graag apart op de offerte vermelden. In de week van 10 augustus zouden willen beginnen, dan zijn we aan het verhuizen.

Plaatsen van 2 glazen schuifdeuren in serre (beide bestaand)

In onze tuin staat een serre met 5 glazen schuifdeuren van 2,5m hoog. Twee van deze deuren zijn er nu uit en moeten er opnieuw in geplaatst worden. Werk voor 2 sterke mannen (per deur ca. 50 kg). In plaatsen in de rail is eenvoudig maar zwaar werk. De deuren liggen nu in de tuin vlak voor de serre. De serre is ca. 50 hoger dan de tuin, de deuren moeten via een opstap (trap) voor de serre getild worden. Het werk kan in 15-30 minuten uitgevoerd worden. Detail foto van situatie is beschikbaar.

Lekkage glazen serredak herstellen

Wij hebben een glazen serre dek van ca. 7 bij 4 meter. Nu hebben wij gemerkt dat het op een aantal plaatsen licht lekt als we het schoonmaken en grof lekt bij de regenhoos van gisteravond. Daarnaast is er door de regen van gisteravond een barst in de een van de ramen gekomen, waar bij het de vraag is of dit direct verholpen moet worden en/of geen kwaad kan. Van de dakdekker, deze heeft even gekeken, begrepen dat de kit van de serre ramen vervangen moet worden. Vandaar dat wij daarvoor graag een offerte willen aanvragen.

Lekkage in een glazen serredak herstellen

Serre (uitbouw) lekt licht bij een van de balken aan de binnenkant. Zelf heb ik het idee dat dit wel eens kan komen door de afdichting aan de buitenkant tussen de glasplaten op het dak. Graag wil ik dat iemand hier naar komt kijken om het probleem vast te stellen, zodat we dan een reparatie kunnen laten uitvoeren.

In drie kozijnen aangepast glas aanbrengen

De ramen zitten in de slaapkamer en komen uit in de aanwezige serre die 7 meter hoog is. De afmetingen van de te plaatsen ramen (drie maal) is ongeveer 94 cm breed en 150 cm hoog. Twee van de ramen kunnen worden open gezet, maar dat hoeft niet meer (aanpassen van de kozijnen noodzakelijk). Omdat de ramen in de serre uitkomen kan er worden uitgegaan van eenvoudige dubbele glazen. Het zou ook mogelijk kunnen zijn om twee ramen, die tegen elkaar staan, te vervangen door een glasdeel.

Lekkage aan serredak herstellen

Wij hebben een glazen serre die is gebouwd aan onze achtergevel. Momenteel hebben wij via het glazen serredak op 2 plekken lekkage. We vermoeden dat er reparatie nodig is aan de aansluiting van het lood op de gevel of dat er nieuwe kit moet worden aangebracht. We laten dit hier graag onderzoeken en ontvangen een reparatievoorstel met prijsopgave.

Glazen dakpanelen van de serre vervangen

Vervangen 4 glazen dakdelen van de serre. Alle ramen zijn gelijk van grootte, ongeveer 2 meter breed en 60 cm hoog. Veiligheidsglas. Het frame is van aluminium. De uitvoering in juli of augustus.

Dakplaten serre vervangen

Ik wil graag de 6 glazen dakplaten van serre laten vervangen door goed isolerend glasHR++ (? ) Ongeveer 3. 00 x 90 cm p. stuk

Kattenluik in dubbelglas van de serre plaatsen

Wij willen graag een kattenluik plaatsen in onze serre. De glazen serre is voorzien van dubbel glas. Het luik moet open en dicht gaan d.m.v. een chip in de halsband van de katten (2 katten). Kunt u aangeven wat de kosten voor het plaatsen zijn inclusief het kattenluik zelf?

Glazen dakpanelen vervangen

Gaarne maken wij een afspraak voor het vervangen van glazen panelen. Het betreft de panelen van de serre die uit dubbel glas bestaat maar lekkage vertoond. Wij zouden graag het onderste glas transparant hebben en het bovenste gedeelte van melkglas.