Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Glazen blad van salontafel polijsten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: glazen blad van salontafel polijsten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: glazen blad van salontafel polijsten

Glazen blad van salontafel polijsten

Ik wil graag het glazen blad van mijn salontafel polijsten. Het oppervlak is 1,50 x 0,60. Er zitten veel krasjes op, mogelijk zijn er ook een paar te diep, die met het polijsten niet weg zullen gaan.

Glazen salontafel repareren

Het blad is 90 cm in diameter. In het blad zitten een paar lelijke krassen. Wat kost het om dit te polijsten?

Glazen salontafel herstellen

Van onze glazen salontafel is van de linker blad voet één grote stukje en wat kleinere stukjes glas afgebroken. Het gaat om een Holden Salontafel. Uitgevoerd met een bovenblad in gehard helder glas en een grijs onderblad. Afmetingen (lxb) 120x070 cm. Allereerst willen we weten of dit nog te repareren valt en zo ja, hoeveel gaat dit dan ongeveer kosten?

Glasplaat van de salontafel vervangen

Wij laten voor onze salontafel graag een nieuw glazen tafelblad leveren en plaatsen. Het huidige blad was 150 x 90 cm, 6 mm dik, met een kleine radius, geen scherpe hoeken. Het blad is volledig ondersteund. We willen een helder of enigszins getint blad en ontvangen hiervoor graag een offerte.

Glazen salontafel polijsten

Betreft een salontafel op wielen ,1,10x1,10. Wielen zijn eraf Kan het blad komen brengen en halen.

Glazen salontafel polijsten

Het betreft een design glazen salontafel met max lengte 1,4 m en max breedte 0,85 m, dikte glas 1,5 cm. Er zit één flinke diepere kras in en meerdere heel lichte krasjes. Het blad ligt los dus kan zo meegenomen worden. Kunt u dat repareren en zo ja; wat zijn dan bij benadering de kosten?

Glazen blad van de koffietafel vervangen

Het tafelblad van de koffietafel is gebroken en wil ik laten vervangen, het glas is ongeveer 1 bij 1 meter. Het glas is niet zo doorzichtig als in ramen, iets donkerder lijkt het. Fotomateriaal beschikbaar.

Salontafel krasvrij maken

Ik zou graag een salontafel met een glazen blad van 140 bij 140 met een dikte van 1,5 cm krasvrij krijgen. Er zitten over het hele blad lichte, en ook paar wat diepere krassen.

Glazen tafelblad inkorten

Onze glazen tafel is 2.00 meter lang en in het midden 1.00 meter breed. De lange zijden hebben een licht gebogen vorm die langs een strook op maat is gemaakt. De korte zijden zijn recht en hebben een breedte van 0.70 meter. We willen het blad korter laten maken zodat de lengte naar 1.40 meter gaat. Aan beide rechte kanten moet er dus 0.35 meter af en uiteraard weer worden geslepen. De dikte van het blad is 12 mm.

Glazen blad van de salonafel verkleinen

Ik wil mijn salontafel verkleinen. Van 120 bij 120 cm naar 70 bij 60 cm. De zelfde aluminium poten moeten er weer onder geplaatst.