Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Glazen balustrade maken op het platte dak? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: glazen balustrade maken op het platte dak. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: glazen balustrade maken op het platte dak

Glazen balustrade maken op het platte dak

I want to make a glass balustrade on a top of my apartment. It's flat rubber roof. I need balustrade with height 120cm, total length - 45m.

Glazen balustrade voor trap en gang

Ik wil graag een offerte. Het betreft een betonnen zwevende trap en daarnaast een opening naar de kelder. Op de tweede verdieping alleen de gang in een l vorm. Ik zal foto’s mee sturen voor beter beeld. Ik hoor het graag van u.

Glazen balustrade binnen laten maken

We willen graag een glazen balustrade voor binnen laten maken. Achter de voordeur zit een heel ruime hal. Hierin willen we een glazen balustrade maken. De ruimte is 2.37 x 1.34 meter. Zie tekeningen!

Glazen balustrade in de vide aanbrengen

Ik wil graag een glazen balustrade laten plaatsen in de vide/overloop. Dit ter vervanging van de bestaande balustrade (zie foto). Lengte 2.90 meter. Gewenste hoogte 80 cm. Graag offerte inclusief "constructie" cq mogelijkheden. Plaatsing gewenst 2e week februari. Graag contact per e-mail in verband met verblijf in het buitenland.

Glazen balustrade leveren en plaatsen

Wij willen een glazen balustrade plaatsen, ongeveer 7 meter breed en normale balkonhoogte (voorgeschreven maten) op ons terras van hout. Ik denk aan 4 tot 5 panelen. Is zonwerend glas een mogelijkheid?

Glazen balustrade leveren en plaatsen

Wij zijn op zoek naar iemand die een glazen balustrade kan maken (gelaagd veiligheidsglas). Onze voorkeur gaat uit naar een balustrade met een zo groot mogelijke transparantie (dus zo min mogelijk staanders, relingen, klemmen, etc). Bijgevoegde foto's geven een idee van de soort balustrades die ons aanspreken. De balustrade dient 322 cm breed te zijn en +/- 80-100 cm hoog (glas mag uit meerdere stukken of uit 1 heel stuk). De balustrade dient geleverd en geplaatst te worden in de woonkamer. Wellicht ook een glazen achterwand in de keuken.