Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Glaswand plaatsen op kantoor? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: glaswand plaatsen op kantoor. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: glaswand plaatsen op kantoor

Glas reparatie van glazen douchewand

Bij het plaatsen is de glaswand van mijn douchewand geknapt. De afmeting is 1860 x 790 en 5 a 6 mm veiligheidsglas. Kunt u dit glas vervangen?

Glaswand plaatsen op kantoor

Wij willen graag een glazen wand plaatsen bij ons op kantoor. Ik heb foto's bijgevoegd om een beter beeld te krijgen. De afmetingen: hoogte: 305 cm en breedte: 80 cm. Het moet aansluiten op een bestaande wand. Hout.

Balkonbeglazing leveren en plaatsen

Wij hebben een inpandig balkon met een muurtje willen daar glas op laten plaatsen. Voornaamste reden daarvoor is geluid tegen te gaan. We willen een afspraak maken om de situatie hier te laten beoordelen en ons te adviseren wat hier het beste past. We willen een glaswand die wel open kan, door te scharnieren of schuiven. Het gaat om ongeveer een lengte van 750 cm en twee haakse delen daarop van 90 cm. De hoogte bedraagt ongeveer 170 cm. We ontvangen graag uw offerte.

Glaswand in de vide plaatsen

Ik wil bij de vide in mijn woning een glaswand zonder kozijnen laten plaatsen in plaats van de balustrade die er nu zit. De afmetingen zijn 3,90 meter breed bij 2,43 meter hoog.

Glaswand met deuren plaatsen in kantoorruimte

Wij willen in een kantoorruimte een volglas wand laten plaatsen, welke bestaat uit 10 mm dik veiligheidsglas en hardglazen deuren. De deuren zijn 10 mm dik, hebben een dagmaat van 930 mm * 2200 mm met loopslot en krukstel en zijn voorzien van kleine deurscharnieren. Dit alles wordt geplaatst in aluminium profielen die geanodiseerd zijn. In totaal moeten er 4 deuren geleverd worden met allen dezelfde dagmaat en draairichting. De totale lengte van de glaswand is 15 meter. De hoogte is 2200 mm. Uiteraard moet de wand nog wel ingemeten worden, zodat maatwerk kan worden geleverd.

Glaswand tussen woonkamer en keuken

In een woning die op dit moment in aanbouw is willen wij graag tussen de keuken en de kamer een glazen wand laten plaatsen. De totale wand zal 2.5 meter hoog en 3.07 meter breed worden waarin er 2 openslaande deuren geplaatst moeten worden.

Glaswand plaatsen op het terras

Wat kost het om een ruit te plaatsen met een soort van bladmotief 84,5 breed 106 hoog en halfrond oplopend naar 118 hoog en weer terug naar 106.

Het plaatsen van een glaswand in de vide ...

Het plaatsen van een glaswand in de vide van mijn woning ipv de nu aanwezige balustrade. Eventueel met kantel-/kiepraam. Oppervlak ongeveer 2,50 breed x 2.40 m hoog Te plaatsen inclusief kozijnen