Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Glas in een oude vitrinekast vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: glas in een oude vitrinekast vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: glas in een oude vitrinekast vervangen

Glas in een oude vitrinekast vervangen

Voor een zijraam die gesneuveld is in een vitrine kast bij ons zijn wij opzoek naar een nieuwe. Dit zijn de afmetingen: 47,5cm breed – 72,5cm hoog – 8 mm dik

Glas voor een vitrinekast maken

Ik heb een vitrinekast gemaakt en daar moet nu glas in plus schuifdeuren met slot. De afmetingen zijn: - kast 1 = 1585 hoog - 960 mm breed - kast 2 = 1883 hoog - 1046 mm breed - kast 3 = 1583 hoog - 976 mm breed Van alle kasten is dit de maximum hoogte en breedte. Elke kast heeft 4 glasplaten nodig als dragers voor me spullen de breedte van de dragers is 200 mm dan blijft er nog 50 mm over voor de rails van de deurtjes, deurtjes graag met slot.

Glas laten snijden

Ik heb 4 vitrinekast leggers in de maat 800 x 360 mm,5 milimeter dik floatglas. Die wil ik laten snijden naar 800 x 335 mm. Ik kom de leggers zelf brengen en ophalen.

Nieuw glas in vitrinekast maken

Glas vervangen in vitrinekast per deurtje 6 raampjes,dus 24raampjes afmeting 22x15,5 cm

Vitrineglas vervangen

Ik wil graag mijn glazen deur van mijn vitrinekast laten vervangen. Het glas is 60 cm breed en 2 meter lang. Het glas zit in zilverkleurige scharnieren. Hoeveel kost dit?

Glas in oude vitrinkekast vervangen

We hebben een heel oude vitrinekast met twee ruitjes die kapot zijn. Het zijn rechte stukken glas van circa 6 x 80 cm. Circa 1.5 mm dik, doorzichtig glas. Ze zijn in het hout ingewreven, met aan de achterkant een soort van glaslatten. Ik kan er een foto van sturen. Is het mogelijk om een offerte te maken?

Glas in een oude vitrinekast vervangen

1 stuck glas 38cm bij 38cm voor mijn oude vitrinekast. Ik wil graag weten wat zijn hiervan de kosten?

Nieuw glas in oude vitrinekast maken

20 stuks enkel glas 25cm bij 21cm laten zetten in oude vitrine kast om degene die er nu inzitten te vervangen

Glas in een vitrinekast zetten

Ik vraag me af wat een glaasje in een vitrinekast kost. Het glaasje is eruit en moet een nieuwe in. Gaat om een afmeting van ongeveer 40 x 40.