Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Glas in een oude stalen kast herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: glas in een oude stalen kast herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: glas in een oude stalen kast herstellen

Comfort glas voor stalen ramen monteren

In mijn woning zitten twee stalen ramen die nu voorzien zijn van enkel glas. Het glas moet vervangen worden. Als de wind op de ramen staan en het regent dan sijpelt regen binnen. Wat zijn de mogelijkheden?

Glas in een oude stalen kast herstellen

Tijdens het verhuizen is het glas van de zijkant en van een deur uit een stalen kast kapot gegaan. Ben op zoek naar een bedrijf die dit kan herstellen.

Glas in stalen raam- en deurkozijnen vervangen

Is er een renovatie mogelijk met dubbel glas? Het betreft 5 ramen met roedes. De rest van het huis een stalen erker. Een achterraam met stalen deur. Boven een stalen deur met raam en een badkamer stalen raam. Het huis is van de jaren 1930.

Glazen wand tussen woonkamer en keuken plaatsen

Glazen afscheiding maken tussen de keuken en de woonkamer. Doorgang 2 breed bij 2.65 hoog. Met deur. Eventueel industriële partij met een vast deel en een draaiend deel, eventueel met stalen vlakverdeling. Doorzichtig glas. Enkel glas. Niet geluiddicht. Graag een globale indicatie van de kosten. Heb daar nu geen beeld bij.

Enkel glas in stalen kozijnen vervangen door dubbel glas

Graag wil ik een pand gaan kopen maar daar moeten nogal wat aan gebeuren. Mijn hoogte van het bod hangt van de kosten van onder andere de ramen af. Ik wil de stalen kozijnen met enkel glas vervangen voor dubbel glas. De afmetingen zijn voor 10 ramen. De ruiten zijn 130 bij 180 cm, ongeveer. Er zitten alleen stalen profielen in de gevels van het pand. Kan daar dubbel glas in? Als het niet kan dan wil ik eventueel met voorzetramen gaan werken. Kunt u een richtprijs geven?

Dubbel glas in een stalen kozijn vervangen

Mijn dubbel glas in een stalen kozijn is lek. Het kozijn is 2.50 x 1.63 meter. Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en plaatsen van het nieuwe glas. Er is een foto beschikbaar.

Dubbelglas in een stalen kozijn leveren en plaatsen

Ik wil dubbel glas laten plaatsen in twee stalen kozijnen, hier zit op dit moment nog enkel glas in met stopverf. De ramen hebben de volgende sponningsmaten, bxh is 360x536mm en 1390x1510mm de sponningdiepte is 31mm. De oude ramen verwijderen en vervolgens de nieuwe plaatsen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Glazen balkonafscheiding vervangen

De deur in de keuken die toegang geeft naar het balkon is na een harde windvlaag opengegaan en heeft de glasafscheiding op het balkon geraakt. Er zit nu in beide delen van de afscheiding een barst, maar de ruit is niet gesprongen. Ook 1 ruit aan de achterkant van het appartement is in het verleden geraakt en deze moet ook hersteld worden. Het zijn 2 stalen panelen, 1 voor het appartement en 1 achter, waarin 4 glazen delen zijn geplaatst, deze bevinden zich op ons balkon ter afscheiding met de buren. Het glas bestaat uit mistig draadglas. De maten van de ruiten zijn L 105 cm B 112 cm en 88 cm x B 112 cm. De kosten worden na overleg van een offerte betaald door de Vereniging Van Eigenaren. Het aanzien van het appartement door de glasbreukschade is erg slecht en daarom is vervanging binnen afzienbare tijd nodig. Er zijn foto's beschikbaar.

Dubbelglas zetten in een stalen kozijnen

Graag wil ik een offerte opvragen om enkel glas te vervangen door dubbelglas. Het gaat om stalen kozijnen in een eventueel te kopen huis. Het is de vraag of we alles in één keer kunnen laten doen, dus wellicht kunt u de offerte opdelen (per verdieping bijvoorbeeld). De volgende oppervlakten aan glas zijn aanwezig (ruwe schatting): Begane grond: 20 m2 1e verdieping: 18 m2 2e verdieping: 18 m2 De kozijnen zijn dus van staal en hebben de originele ramen met stopverf erin zitten. Ik kan u eventueel een tekening toesturen per mail.

Dubbelglas zetten in stalen kozijn

Vervangen van enkel glas in een stalen kozijn van 250 x 160 cm hoog cm. Het raam is vrij toegankelijk op de begane grond. Volledig plaatsen/vervangen. Zou moeten passen in het huidige kozijn. Twee andere ramen zijn al vervangen. Graag wil ik aparte prijzen weten voor dubbelwandig standaard glas of stevig enkel glas.