Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Glas 4 slaapkamers laten vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: glas 4 slaapkamers laten vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: glas 4 slaapkamers laten vervangen

Change single glass to double glass windows

Zoek een glaszetter die alle ramen kan vervangen van enkel naar dubbel glas. Gaat om 3 slaapkamers en badkamer op de 1e etage.

Glas 4 slaapkamers laten vervangen

Bovenverdieping zit enkel glas, wil dit graag vervangen voor dubbel glas /HR +++ glas, gaat om 4 slaapkamers. Wil hier graag een offerte voor ontvangen omdat we dit via het Nationaal Energiebespaarfonds willen laten lopen.

Bovenlicht binnendeuren slaapkamers vervangen

Het gaat om 4 bovenlichten (3 slaapkamers + badkamer) vervangen, in een woning uit 2001. Deurbreedte circa 95 cm. Reden is dat we het huidige veiligheidsglas met raster niet mooi vinden. We willen deze vervangen door transparant glas zonder raster ('neem aan dat hier ook veilige opties voor zijn). Na april kan er met de klus begonnen worden.

Ruit plaatsen en ventilatieroosters vervangen

Ik wil graag eenvoudig glas boven de WC deur laten plaatsen. Gewoon doorzichtig glas. Er zit nu plastic ruitje in. Met de verhuizing is er een barst in gekomen. De afmeting is ongeveer 80 x 35 cm. Tevens wil ik de ventilatieroosters in de slaapkamers laten vervangen. Het gaat om drie stuks.

Enkel glas naar dubbel glas vervangen

Beginnen met 3 slaapkamers ruiten van enkel glas naar dubbel glas. Hebben houten kozijnen. Alle 3 slaapkamersramen hebben een oppervlakte van Circa 128 hoog en 125 breed. Dat is de hele oppervlakte maar de ramen zijn wel verdeeld in 2 delen dus de oppervlakte klop denk ik niet helemaal . Wil dus beginnen met de slaapkamers. Eventueel later als ik meer budget heb de benedenetage.

Bovenlichten bij binnendeuren vervangen

Ik wil graag het glas van de bovenlichten van de slaapkamers vervangen met niet doorzichtig glas.

HR+ of ++ glas laten zetten

Wij willen voor de bovenverdieping van ons rijtjeshuis in Eindhoven graag hr +/++ laten zetten het is afhankelijk van de prijs welke keuze wij maken. We hebben momenteel enkel glas in houten kozijnen Afmetingen: 2 x 2. 28x1. 47,5 2 x 0. 57x1. 09 1 x 0. 51x0. 93 dit zijn slaapkamers 1 x 0. 80x0. 19 dit is een badkamer

Enkel glas in de achtergevel vervangen door HR++

In een jaren '30 woning wil ik het enkel glas door HR++ isolatieglas laten vervangen. Het gaat om glas in twee slaapkamers en een keuken, de gehele achterzijde van de woning, gelegen op de 1e verdieping, die ook bereikbaar is via een balkon. Momenteel is er een roedeverdeling in de deuren, maar die wil ik eruit laten halen, zodat er per deur 1 isolatieruit geplaatst kan worden. Het gaat in totaal om 12 x HR++ glas. Ik laat de ruiten hier graag even goed inmeten en neem aan dat de huidige sponningdiepte aangepast moet worden. Het gaat om globaal de volgende maten: in slaapkamer 1 ruiten van 35 x 35 cm, 35 x 140 cm, 2 ruiten van 45 x 140 cm en 120 x 35 cm. In slaapkamer 2 om 2 ruiten van 38 x 140 cm en 1 ruit van 38 x 140 cm en 112 x 35. Als laatste gaat het in de keuken om ruiten van 22 x 95 cm, 22 x 33 cm, 60 x 33 cm en 48 x 140 cm. Ik ontvang graag een gedetailleerde offerte met daarin ook wanneer het werk kan worden uitgevoerd.

Dubbel glas in gehele woning plaatsen

Graag wil ik een offerte voor dubbel glas in ons hele huis. Graag wil ik dat dit opgemeten wordt door jullie dit omdat ik niet weet of alle kozijnen nog geschikt zijn. Het gaat om een achterdeur, 1 van de 3 ramen van het kozijn achter, raam badkamer, ramen van 3 slaapkamers en 2 grote ramen in de woonkamer. Op een van de slaapkamers moet er ook een kozijn vervangen worden. Alle kozijnen zijn van hout.

HR++ glas laten zetten

Wij hebben een huis gekocht waar wij graag boven de enkele ramen willen laten vervangen voor HR++ ramen. Is het mogelijk dat er iemand van jullie bedrijf op vrijdag 12 februari komt kijken wat dit gaat kosten en een offerte op maakt? Dan hebben wij namelijk alvast 1 dag de sleutel tot onze beschikking. Wij weten nu de exacte afmetingen nog niet van de ramen, het gaat om 3 slaapkamers en de zolderruimte. Het huis staat in Haren.

Partners

Partners van Casius