Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Glas met een scheur repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: glas met een scheur repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: glas met een scheur repareren

Glas met een scheur repareren

Er zit een scheur in de deurglas (niet de deur zelf). Het is dubbelglas, de binnenste glas geeft een scheur. Afmetingen zijn 90 bij 110 cm. Graag de kosten bij het vervangen hiervan.

Glas met een scheur repareren

Ik zoek een firma die een HR++ ruit met een thermisch scheurtje aan de binnenzijde, ongeveer 20 cm, kan repareren/maskeren met hars. De ruit kan/mag niet vervangen worden dus aub alleen offreren als u ervaring heeft met het vullen van een dergelijke barst in een raam.

Raam met scheur vervangen

In het dubbel glas van een klein raam zit een scheur. Deze dient te worden vervangen. Het raam is 1 meter lang en 59.5 cm breed.

Dubbel glas in de schuifpui vervangen

Ik wil het dubbel glas in een aluminium schuifpui laten vervangen omdat aan de binnenkant de ruit een scheur heeft. De maat in de binnenkant van de sponning is 110 cm x 181 cm. Ik zoek een zo goedkoop mogelijke oplossing voor dit huurhuis.

Scheur in serredak repareren

Een scheurtje dicht plakken/zuigen in de dubbel glas van de serredak.

Glas met een scheur repareren

In het dubbelglas raam (afm.: ca. 60 x 120 cm) van de achterdeur van mijn huis zit een scheur. Moet worden gerepareerd/vervangen.

Ruit in de achterdeur vervangen

In de ruit van de achterdeur zit nu enkel glas met een afmeting van 67 bij 110 cm. In dit glas zit een scheur die er spontaan in gekomen is. Ik wil graag weten wat het me kost om dit te laten maken, zowel in enkel glas als dubbelglas en HR++ dubbelglas. Advies hierin is welkom, ook wat er eventueel nog allemaal bij komt kijken. En op welke termijn dit kan gebeuren.

Glas-in-lood in een deur monteren

Ik heb een tijdje geleden een binnendeur met glas-in-lood raampjes gekocht bij Karwei. In sommige raampjes zit een scheur. Inmiddels heb ik de nieuwe raampjes binnen, deze moeten in de deur gezet worden.

Scheur in raam van de woonkamer

Scheur in woonkamerraam, (lengte 134cm/72cm), Enkel glas, gaarne een vervanging van raam.

Glas vervangen

Wij hebben een raam waarvan het glas vervangen moet worden, er zit een scheur in. We willen nu er een ventilatierooster boven hebben met nieuw glas. Het raam is plm. 80 x 110 cm.