Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Glas in een paneeldeur vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: glas in een paneeldeur vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: glas in een paneeldeur vervangen

Glas in een paneeldeur vervangen

Ik heb twee jaren dertig paneeldeuren. In iedere deur zitten drie ruitjes van 55 x 16 cm. Dit glas moet worden vervangen.

Glas in een paneeldeur vervangen

Er stonden oude klapdeuren in de schuur van mijn woning, die ik wil opknappen. Aangezien er een paar barsten zitten in de ruit van een van de klapdeuren, ben ik op zoek naar een nieuwe identieke ruit. Graag hoor ik of u deze ruit heeft en wat het plaatsen gaat kosten. De afmeting van de ruit is 181 cm hoog en 33,5 cm breed.

Glas in een paneeldeur vervangen

Ik wil het glas in het middelste paneel van een paneeldeur laten vervangen. Het betreft een slaapkamer deur. Graag ontvang ik een offerte voor geribbeld, ondoorzichtig en ongekleurd glas.

Glaspaneel in een jaren '50 paneeldeur vervangen

Ruitje bovenin binnendeur is gesneuveld. Fijn byzantijn glas in bovenste paneel, grootte circa 65 x 25 cm- standaard paneeldeur uit jaren vijftig. Graag een richtprijs per email, ik ben telefonisch slecht bereikbaar.

Glas in een paneeldeur vervangen

Ik wil het glas in het middelste paneel van een paneeldeur laten vervangen. Het betreft een slaapkamer deur. Wat kost dit? Graag offerte voor gekleurd en niet gekleurd glas (niet doorzichtig).