Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Glas in de deur laten zetten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: glas in de deur laten zetten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: glas in de deur laten zetten

Kattenluik in glas laten plaatsen

Wij willen een kattenluik laten plaatsen in de glazen deur. Heeft dubbel glas, glas begint op 21 cm hoogte.

Glas in de deur laten zetten

Glas in houten binnendeur is kapot gegaan. Graag nieuw stuk glas (111,5 x 59 cm) aanbrengen.

Gat maken in dubbel glas voor een airco

Wij willen graag een gat in onze deur van glas zodat de afvoer van de airco erin kan. Het gat moet 15 cm zijn.

Kattenluik in dubbelglas plaatsen

Ik wil graag een kattenluik plaatsen in een glazen deur met dubbelglas. Het glas in de deur is 64 cm breed en 192 cm hoog. Kattenluik is reeds in ons bezit, het betreft een SureFlap Microchip Connect Bundel met een Dierenluik Adapter S (28x0,8 cm). Kunt u mij een (gespecificeerde) prijsindicatie geven voor deze klus? Ik hoor graag van u.

Glas in deur zetten

Ik wil het bovenste vak in de deur (zie bijlage) laten vervangen voor glas of doorzichtig plaatmateriaal in verband met lichtinval.

Kattenluikje in dubbel glas plaatsen

Wij willen graag ons kattenluik in het glas (57x58cm, dubbel glas) van een deur laten plaatsen. Ik zoek een specialist die dit kan realiseren voor ons.

Vervangen glas in binnen deuren

Vervangen raampjes van 2 binnendeuren. Het gaat om elk 4 raampjes van 61,5 cm bij 35,5 cm. Huidige raampjes kan ik er eventueel zelf uithalen. De nieuwe ramen moeten stevig zijn ivm dichtslaan van de deur.

HR++ glas in deur vervangen

Wij willen graag een kattenluik in HR++ glas laten plaatsen in de keukendeur. Afmeting zichtbaar glas: 0,46 x 2,04 m. Installatietekening en afmeting gat zijn toegevoegd. Graag inclusief prijs met nieuw te bestellen glas.

Glas in de deur laten zetten

glas laten zetten in een binnendeur die zonder glas is geleverd. afmetingen glas: 690x1495 mm. graag prijsindicatie

Glas in Twee en-suite deuren plaatsen

Ik wil in twee ensuite deuren enkel glas laten plaatsen. Het oude glas in lood wat erin zat is verwijderd en de deuren zijn geschilderd. De afmetingen van het glas moet ongeveer 41,5*159,5 cm zijn (per deur).

Partners

Partners van Casius