Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Glas in de buitendeur vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: glas in de buitendeur vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: glas in de buitendeur vervangen

Glas in de buitendeur vervangen

We willen graag het glas in de buitendeur laten vervangen. Het gaat om 1deur naar de tuin, deze heeft nu enkelglas en hierin zouden we graag dubbelglas willen hebben. We zijn benieuwd naar de kosten.

Dubbelglas en ventilatieroosters plaatsen

Ik wil een keukenraam (1.50 meter x 1 meter) en eventueel het raam in de buitendeur die nog van enkel glas zijn vervangen met dubbelglas en eventueel nieuwe kozijnen. Het is nu een houten kozijn met roeden en we willen dit graag terug. Nu zijn het het twee open slaande ramen en dit mag één kiepraam worden. Graag ontvang ik een offerte.

Glas plaatsen in buitendeur

Glas in een buitendeur plaatsen.

Dubbel glas in de buitendeur plaatsen

Dubbelglas raam van de buitendeur (loopdeur garage) vervangen. De maten in het hout zijn: 74.5 x 110.5 cm. Gewoon dubbel glas erin zetten.

Dubbelglas in de buitendeur zetten

Ik wil graag dubbel glas in onze buitendeur laten zetten en indien mogelijk de binnenste glasplaat in de oven laten zetten. Deze is namelijk kapot gesprongen.

Dubbel glas in hardhouten buitendeur plaatsen

Ik heb op dit moment heb ik een hardhouten buitendeur waarin 13 (enkel glas) ruitjes zitten. Deze wil ik vervangen door dubbel (isolatie)glas uit één stuk. Wellicht is een andere (gebruikte, maar wel fatsoenlijke) deur met dubbel glas een goedkoper alternatief, waardoor deze alleen afgehangen en op maat moet worden gemaakt. Dit is ook een optie. Zie bijgevoegde foto's.

Lekke dubbele beglazing vervangen

Het betreft een offerte aanvraag voor het vervangen van lekkend dubbelglas. Het gaat hierbij om het glas van de buitendeur en 1 klein en 2 grote ramen. De kozijnen zijn van kunststof.

Glas plaatsen in buitendeur

Nieuwe raam plaatsen in m'n buitendeur.

Glas in buitendeur vervangen

Voor een klant van de Gamma Leiden Flevoweg willen we onder service een glasset voor een buitendeur vervangen. Het betreft 2 x glaspaneel van ongeveer 30 x 70 cm.

Draadglas in de buitendeur vervangen

Ik wil graag draadglas laten vervangen in de buitendeur van mijn garage. Het glas is gebarsten door een voetbal. De afmetingen zijn ongeveer 65,5 cm x 117,5 cm. Graag ontvang ik een offerte voor het glas inclusief het plaatsen ervan.