Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Glas in een bovenlicht vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: glas in een bovenlicht vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: glas in een bovenlicht vervangen

Dubbel glas met ventilatierooster plaatsen

Ik wil in een bovenlicht met de maten 775 mm x 345 mm graag dubbel glas met boven in een luchtrooster.

Bovenlicht binnendeuren slaapkamers vervangen

Het gaat om 4 bovenlichten (3 slaapkamers + badkamer) vervangen, in een woning uit 2001. Deurbreedte circa 95 cm. Reden is dat we het huidige veiligheidsglas met raster niet mooi vinden. We willen deze vervangen door transparant glas zonder raster ('neem aan dat hier ook veilige opties voor zijn). Na april kan er met de klus begonnen worden.

Dubbel glas plaatsen

Wij willen graag bij onze voordeur het enkel glas laten vervangen door dubbel mat glas. Het gaat om de volgende maten: * 255 x 488 vervangen toiletraam; * 1254 x 265 vervangen bovenlicht; * 335 x 2130 vervangen van de twee zijramen, hiervoor dient wel de tussendorpel verwijderd te worden. Deze maten zijn door een bedrijf gemeten het glas noemt hij fe-or-hr+(+) satimat 4 mm. Wij zien uw offertes graag tegemoet. De werkplek is goed bereikbaar en de klant gooit zelf het vuil weg.

Glas in een bovenlicht vervangen

Wij hebben een binnendeur met een bovenlicht van 36,5 x 93,5 cm dat is gesneuveld. Het kapotte glas hebben wij al verwijderd. We horen graag wat het kost om er een nieuw helder enkel glas ruitje in te laten zetten. Ik heb een bestelling gedaan voor het glas maar de maat weet ik niet precies. Het gaat niet om dubbelglas omdat het om een binnenruimte gaat.

Ruit boven de binnendeur vervangen

Wij hebben een binnendeur met een bovenlicht van 36,5 x 83,5 cm dat is gesneuveld. Het kapotte glas hebben wij al verwijderd. We horen graag wat het kost om er een nieuw helder enkel glas ruitje in te laten zetten.

Ventilatierooster in bovenlicht van dubbelglas aanbrengen

Ik wil ventilatieroosters laten plaatsen in 3 bovenlichten van onze kozijnen. Twee bovenlichten hebben een dagmaat van 144 x 709 mm. Hier moet in zijn geheel een ventilatierooster in komen. Het andere bovenlicht heeft een dagmaat van 142 x 2025 mm. Hier willen we over c.a. de helft van de breedte (1037 mm) een rooster plaatsen, de rest van het bovenlicht moet een raam worden (dagmaat breedte wordt dan= 988 mm). De deling van het glas/rooster valt dan gelijk met de stijl van het raam eronder.

Gebroken bovenlicht vervangen

Een klein bovenlicht boven een groot raam is kapot gegaan, het is enkel glas. Kan iemand dit vervangen en weer netjes afwerken? Is op de eerste verdieping.

Ventilatieroosters in ramen plaatsen

Ik wil ventilatieroosters (het liefst DucoFit 50 ZR) laten plaatsen in de volgende ramen (dubbel glas): - woonkamer voorzijde (in bovenlicht) 50 cm breed - woonkamer achterzijde (in klapraam) 84 cm breed - slaapkamer 1e verdieping 81 cm breed - slaapkamer 2e verdieping (in dakraam) +/- 90 cm breed Het dubbel glas is in houten kozijnen gezet. Kunt u de roosters leveren en plaatsen en wat zou dat kosten?

HR++ beglazing plaatsen

Ik overweeg om bij 4 ruiten het enkel glas te laten verwijderen, schoonmaken/schuren gronden + glas afvoeren. Vervolgens wil ik dan dubbel glas laten plaatsen in de bestaande kozijnen van hout. 1) voordeur 65 x 155 centimeter. 2) raam ernaast 95 x 125 centimeter. 3) bovenlicht 200 x 45 centimeter. 4) doucheraam 58 x 58 centimeter. Apart: meerprijs figuurglas met een rijstekorrel.

Glas in een bovenlicht vervangen

Boven de deur tussen de woonkamer en de gang zat een ruit, deze is gesneuveld en ik wil er graag een nieuwe ruit in hebben. Er zat draadglas in maar ik ontvang graag uw advies of het wenselijk is hier weer voor te kiezen. De tussendeur zelf bestaat namelijk grotendeels uit geslepen glas. De maat is ongeveer 93 x 34 centimeter. Graag ontvang ik een complete offerte voor verschillende glas opties (draadglas en 'gewoon' glas), het leveren en plaatsen van het nieuwe glas inclusief de hiervoor noodzakelijke latjes etc. De kozijnen zijn van kunststof.

Partners

Partners van Casius