Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Glas in binnendeuren vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: glas in binnendeuren vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: glas in binnendeuren vervangen

Glas in binnendeuren vervangen

Ik heb 2 binnendeuren (dubbele deuren naar onze woonkamer), elke deur heeft 8 glazenruitjes afmeting: 26 x 40,5 cm. Nu zit er plexiglas in die wij willen vervangen door (veiligheids)glas. Graag ontvang ik een offerte van verschillende soorten glas.

Glas in de binnendeur vervangen

We willen graag het glas vervangen in twee binnendeuren. Dit zijn paneeldeuren met beide 6 delen glas. De reden van vervangen is dat we het (bruine) glas niet mooi vinden en dit graag willen vervangen door normaal glas. We zijn benieuwd naar de kosten.

Raampjes boven binnendeuren vervangen

Ik wil bij 2 binnendeuren de bovenraampjes laten vervangen omdat er een barst inzit. Beide enkel glas.

Plaatsen glas in binnendeur

Ik wil graag glas laten zetten in 2 binnendeuren. Het zijn industriële deuren (metaal/staal met vlakverdeling) en er zit dus nog geen glas in. Ik wil het gras laten inmeten en advies over welk type glas handig is in dit soort deuren.

Ramen boven binnendeur vervangen

We hebben ramen nodig voor boven de binnendeuren. We hebben drie ramen voor boven nodig met de afmetingen 83*46 cm. En voor de badkamer. Deze ramen willen we graag mat, zodat we er niet doorheen kunnen kijken, maar wel voldoende licht doorlaat. Voor beneden hebben we 2x 83*44.50 nodig. Deze willen we graag normaal hebben. De ramen hoeven maar enkel glas te zijn. Het glas dient 4 mm te zijn.

Bovenlichten bij binnendeuren vervangen

Ik wil graag het glas van de bovenlichten van de slaapkamers vervangen met niet doorzichtig glas.

Glas in binnendeuren vervangen

Ik wil graag het glas van 2 binnendeuren laten vervangen. Het gaat om twee deuren met 4 ruiten per deur. Doorzichtig glas, 90 x 80 cm per deel.

Glazen bovenlichten laten plaatsen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het leveren en het plaatsen van 2 bovenlichtjes van satijn-glas boven binnendeuren. De afmeting is 80 cm breed en 40 cm hoog.

Glas van binnendeuren vervangen

Het gaat om het vervangen van het glas van 2 binnendeuren. Bij de ene deur is het glas er al uit en bij de andere zit het glas er nog in. Het glas is ongeveer 135 bij 57 cm. Er moet enkelvoudig glas in komen. Ik wil het glas graag door de glaszetter laten leveren, 1 glasdeel verwijderen en het nieuwe glas laten monteren.

Glas in binnendeuren vervangen

Ik wil glas vervangen in mijn binnendeuren. Het zijn 4 stukken glas, 2 voor in de deur en 2 voor in het raam. Ik wil graag enkelglas helder.