Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Glas in het aquarium vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: glas in het aquarium vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: glas in het aquarium vervangen

Aquarium glas repareren

Ik heb een aquarium waar een heel klein pitje aan de binnenkant zit, deze wil ik graag laten repareren en als we toch bezig zijn het glas polijsten, zodat de lichte krassen verdwijnen. Het aquarium is leeg. Glas voorkant: 1500 mm x 60 mm (bol) 2x zijkant: 60 mmx60 mm (plat)

Glas van het aquarium laten polijsten

Het gaat om de voorruit van een aquarium bij een klant van ons. De ruit is 250 x 80 cm en heeft 1 flinke kras aan de binnenzijde van 15 cm. Verder in de onderste 10 cm diverse kleine krassen. Het aquarium gaat binnenkort leeg en is alleen van binnenuit te bereiken. Mocht het niet te polijsten zijn (maar ik denk het wel), dan mag het glas eventueel in overleg met de klant worden vervangen.

Glas in het aquarium vervangen

Een nieuw aquarium gekocht maar is helaas gestuiterd, voorruit moet vervangen worden. Aquarium 100 x 50 x 54 akva stabil

Glas in aquarium repareren

Ik zou graag een offerte ontvangen van het vervangen van een voorruit en een zijruit; de maten zijn voorruit 200 x 60 cm en zijruit 50 x 60 cm. Ze zijn niet gebarsten, maar zitten vol krassen.

Glas van het aquarium laten polijsten

Ik heb een aquarium van 200 x 60 x 50 cm. In de voorruit zitten een paar vervelende krassen, kunnen deze weg gepolijst worden?

Kras uit glas van een aquarium verwijderen

Graag zou ik willen weten of het mogelijk is om lichte krassen in het glas aan de buitenzijde van m'n aquarium te verwijderen. En indien dit mogelijk is, wat de kosten hiervan zijn. Zie uw reactie met belangstelling tegemoet.

Glas in het aquarium polijsten

Aquarium voorkant van 150 breed bij 64 hoog.

Glas zetten in een aquarium

Ik wil graag een zijraam vervangen in verband met een barst in het raam. Het gaat om een stuk glas van 50x60 buiten kant aqurium dikte weet ik niet

Glas in het aquarium polijsten

Ik wil graag het voorruit van mijn aquarium (juwel trigon 350) laten polihsten/krasvrij laten maken. Er zitten nu wat verschillende goed zichtbare krassen op. Ik zou graag willen weten of dit te reapareren is en wat de kosten hiervoor zijn.

Glas zetten in een aquarium

Wil een nieuw voor raam in me aqarium ivm krassen t is raam 97 breed en 65 hoog.